2012. május 9., szerda

SZJA

Reggel arra ébredtem, hogy a Bartókon az Op. 90-es négy kedvenc Schubert Empromtue-m megy. Jól kezdődik a nap.
Alig, hogy Áron kitette a lábát, leültem és egy újabb lendülettel szerettem volna elkészíteni az SZJA bevallást. Hiába a lendület, ez nem sikerült, mert egyszerűen nem volt hajlandó a 1153-as lapot letölteni, majd felhozni.
Délelőtt felvittem Esztert a Kodolányi bulira Csillebércre, de mivel nem kellett sokáig ott maradnia, tettünk egy kis kirándulást a Normafánál napsütésben és madárcsiripeléssel. Közben kávé és rétes és felhívtam Vikit, aki az SZJA- mindent tudója. Délben kipróbáltuk a Széna téri mexikói gyorséttermet. Isteni fűszerezéssel valamilyen pitába csomagolt cuccok. Eszternek volt még valamilyen feladata a Mechwart téri könyvtárban. Onnan egyenesen haza.
Már nem maradt annyi időm, hogy újból nekiveselkedjek a SZJA-nak, mert 1/2 4-re mentem Áronért. Tettem neki a kis hátizsákba behűtött citromos Nestee-t két jégakkuval, hogy az edzés után se haljon szomjan. Nagyival nem kellett egyeztetnem, mivel ő már tegnap elutazott Egerbe, hogy kikúrálja a térdizületi problémáit.
1/2 4-re oda is értem a sulihoz, de Áron sehol. Öt perc várakozás után felmerészkedtem a napközis terembe, ahol Eszter néni közölte, hogy Áron már öt perccel ezelőtt lement. Nagy nehezen lent találkoztunk.
A tenisz edzés, mint máskor is, jó volt. Igyekeztem képkockákat készíteni Áronról több-kevesebb sikerrel.
 Az edzésről hazajövet betartottam Viki utasításait és letöltöttem a 1153-ast. Úgy is lett, ahogy mondta. A kitöltés és ellenőrzés során egyre kevesebb hibát reklamált a rendszer, míg végül elfogadott mindent, sőt még azt is ígérte, hogy vissza fog utalni néhány ezer forintot. Már-már úgy gondoltam, hogy teljesen készen vagyok vele, amikor rádöbbentem, hogy nem tudom elküldeni elektronikusan az okmányirodának, mert az nem fogadja el a bejelentkezési jelszavamat. No erre gyorsan igényeltem egy új jeszót.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése