2012. május 25., péntek

vége a tábornak

Amint felkeltem, megfőztem a két kávét és leültem a számítógép elé és folytattam a Skate kártyafüggetlenítését. Sajnos a hozzá kapott  módszerek és leírások az én szakértelmemhez túlságosan szűkszavúak. Eszter türelmes volt és amíg én a kütyüvel foglalkoztam, ő a konyhában matatott és tepsikészre csinálta a bureket. Bélát is bevontam a Skate projektbe, de egy idő után ő is feladta és abban maradtunk, hogy Dömsödre menet beugrunk és majd megnézi.
Délelőtt felszeleteltem és bepácolva eltettem a mélyhűtőbe a tegnap vásárolt lazactörzseket.Csak a fele fért be nálam, a másik felét felvittem Eszterhez. Ebédre megettük a tepsi burek egy részét, meg a sült hasaalja lazacot. Eszternél lomtalanítottunk és ami használhatónak volt mondható azt levisszük Dömsödre. Egy üveglapos rattan asztalkát már fel is tettem a tetőcsomagtartóra.
Minden szükségeset bepakoltam az autóba. Eszter segített összekészíteni a kajákat. Eszter ma nem tudott velünk jönni, mert holnap gályáznia kell (valakinek kell pénzt is keresnie a családban), de megígérte, hogy munka után felül a buszraés mi csak várjuk. A mélyhűtőből elővette a két nyúl csomagot és azt is vittük. Délután fél ötre mentem Áronért a Kelenföldi pályaudvarra. Amíg vártunk, a  nagy tömegben csak Judittal és Krisztával tárgyaltuk ki a sulit és a tábort. Már nagyon hiányzott Áron, alig vártam, hogy lássam. Természetesen egy nagyon szutykos, koszos nadrágban és pólóban jelent meg, de én így is örültem neki. Haza se jöttünk egyenesen indultunk a Béláékhoz és csak utána Dömsödre. Béla rögtön nekirugaszkosott a feladatnak, de egy órán belül kiderült, hogy em tudni miért nem sikerül a kifüggetlenítés, amikor majdnem mindenben uyanaz a hardware és software felállás a két eszközön. Abban maradtunk, hogy otthagyjuk nála a kütyüt, mert hétkor már el kellett indulnuk. Csak a Dunaharaszti TESCO-nál álltunk meg. Bevásároltunk a magunk módján, de itt nincs halas pult, így a lazac beszerzése elmaradt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése