2012. május 24., csütörtök

A távolból aggódó apa

Reggel megnézetem, hogy nincs e valami friss hír Jankáról, de Skype-on nem akartam zavarni Norcit. Reggelivel kényeztettem a kevdesem, mert csak ketten vagyunk. Közben felhívtam Péter öcsémet, mivel ma van a 64-ik születésnapja.
Még egy utolsó simító kőrt futottunk a kerámialapos tűzhely körül, majd vettem egy nagy lendületet és megrendeltem. 80 pénz azonnal ugrott.
Utána egész délelőtt Eszterrel csavarogtunk. Kimentünk Pátyra Ellihez, aki mind a kettőnket lekezelt. Feri felmászott a padlásra és lehozta A BOSCH mosogatógépének a tetejét.
Hazafele már jött a hír Csabitól, hogy a Skate megérkezett. Beugrottunk a TESCO-ba egy grillcsirkéért,lazacért meg néhány apróságért az ebédhez. Kifele jövet összefutottunk Lacival -az ikrek apukájával - és megbeszéltük a fiúkat, no meg egy pár szót váltottunk a huzikákról általában.
Itthon az én feladatom volt a saláta összerakása, ami elég jóra sikeredett. Az ebédtől, no meg a hozzá fogyasztott italtól úgy éreztük, hogy egy kis délutáni pihenés jót tenne. Már majdnem elszundítottunk, amikor jött a számvizsgáló bizottság egyik tagja és a jövő hét elejét jelölte az első összeülésünk időpontjául.
Esztert elvitték a barátai Érdre és csak későn jött haza. Estére csak egy kis csík hasaalja lazacot sütöttem meg, a többi várja a bepácolást a hűtőben.
Amíg szalmaözvegyen egyedül voltam,  nekikezdtem a Skate kikódolásának. Béla is segített és egy darabig el is jutottunk, de addigra már Béla is elfáradt. Én még egy darabig folytattam a munkát, azután eltettem holnapra. Főleg Norci miatt voltam nagyon feszült. A csütörtöki blogspotja egyáltalán nem volt megnyugtató a számomra. Egy unicummal próbáltam lazítani és vigasztalni magam

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése