2012. május 6., vasárnap

német, német, német

Mára erősen lehűlt a levegő. A napocska azt ígérte, hogy süt majd, de azt is csak a felhőkön keresztül tette. Mire felkeltem Áron már mélyen belevetette magát a német tanulásba.
Kora reggel megöntöztem az elültetett  paradicsom palántáinkat és a zeller gumókat. Reggelire unalmas ruszli volt tejföllel és hozzá bundás kenyér.
Elkezdtünk közösen tanulni és nekem úgy tűnt, hogy elég jól haladunk. Sokat segít a tanulásban, hogy Kamel kölcsönadta a szótárfüzetét. A szótár bemásolása a gmail dokumentek közé viszont csak lassan megy.
Dél fele átmentem Feri bácsihoz aki kiporciózott nekem egy adag műgyantát és hozzá katalizátort, mert az is lehet, hogy elkezdem legyártani a szkeget a sevylor gumikajakhoz. Ha már ott voltam, megnéztük a Motor GP-t. Életveszélyes egy verseny.
Ebédre a sóskához sütöttem egy kis májas hurkát. Délután folytattuk a németet. Áron tanult, én pedig szorgalmasan kikérdeztem.
Mielőtt elindultunk volna hazafelé, mégegyszer lekentem a lépcsősor alsó lapjait, mert azok a múlt héten nagyon soványan lettek lekezelve. Visszafele is betértünk a TESCO-ba. Vettem egy fél grillcsirkét meg salátamixet, olíva bogyót és feta sajtot. Mire Eszter megérkezett már majdnem készen volt a vacsora. Áron nem örült, hogy abba kellett hagynia a játszást, mert tálaltam és ezért inkább azt mondta, hogy nem éhes, de nem engedtem hisztizni és két három villányi salátát meg kellett ennie, mielőtt elment fürdeni. Még egy pár mondatnyi kikérdezés volt, azután elment aludni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése