2012. május 22., kedd

Skate

Áron reggel már hatkor fent volt, de engem hagyott 3/4 7-ig durmolni. Úgy láttam, hogy nem szüksége autóval mennünk és szenvedni a parkolóhely keresgetésben, ezért felpattantunk a 139-es buszra.Végül pontosan 7:40-re értünk a Déli pu.-i találkahelyre. Áron egész úton odafele szinte a nyakamban lógott és olyan kedveseket mondott. hogy majdnem elolvadtam. Attól kezdve, hogy a találkozóhelyen meglátta a barátait, engem le se szart. Amikor már elindultak a vonathoz, alig tudtam tőle egy puszit kicsikarni. C'est la vie.
Hazafele beugrottam a Budapest Bank fiókjába, hogy megérdeklődjem mitől nem működik a TESCO Vásárlókártyám. Sajnos úgy néz ki, hogy az én hibám miatt, mivel nem utaltam át időben az áprilisban hitelezett összeget. Meg is fognak büntetni 3000.- forintra.
Norcikám hívott, hogy az Agancs utcai lakással kapcsolatos papírokat szkenneljem be és küldjem át neki. Jól vannak, de Janka még élvezi, hogy bent van az anyukája hasában. Holnap mennek CTG-re, Izgulok.
Egész nap Eszter keramia főzőlapos tűzhelyének a beszerzésével foglalkoztam. Amikor felhívott, így is mutatkoztam be: "Itt az anyagbeszerzési osztály. Mit tehetek Önért?"
Délben leszaladtam a kis kínaiba egy szecsuáni csirléért.
Elkezdtem a Skate webshopos megrendelését a T-Mobiltól az Eszter hívószámára, de az nem volt egy egyszerű dolog. A megrendelésbe bevontam Csabit is, mivel náluk ő a főkártya tulajdonos. Közben Eszter hazaérkezett és elkezdte készíteni a vacsorát. A Webshopos megrendelés többször elakadt. Már-már azt kezdtem hinni, hogy egyszerre több darab Skate "boldog" tulajdonosa leszek, amikor E. Béla átvette a megrendelés irányítását és csak akkor szállt ki a buliból, amikor már a bankkártyás fizetés volt csak hátra. Ez sem ment simán, mert az OTP direkt fizetési oldala egyetlen bankkártya számomat sem volt hajlandó felismerni. Ekkor megkértük Csabit, hogy a személyes átvétel alkalmával fizesse ki készpénzbe a kütyüt.
Elkezdődött az angol óra. Eszter kapott az üzenő füzetébe egy tanári megrovást, mert ellustálkodta a feladatok elkészítését.
Közben elkészítettük a zöldborsós csirkelevest és immáron Áron nélkül megvacsoráztunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése