2012. május 15., kedd

köröm rágás

Áron az utolsó percben indult a suliba. Igaz, hogy futott, m,ert mire kimentem az erkélyre, hogy integessek neki, már se híre, se hamva, nem láttam. S. Laci telefonált, hogy mégsem jó a 9 és 10 közötti idő, mert nekik 9-kor el kell indulniuk valahova. Gyorsan felöltöztem és még meg sem reggeliztem, máris indultam hozzájuk a nagy napernyő hosszabbítóért. Szerintem tömegközlekedéssel gyorsabban értem volna oda, mert végig az úton nagy dugók voltak.
Norcikám legutolsó bejegyzése május 10. Csütörtök. Most már valóban elkezdem rágni a körmöm.
Most, hogy megtaláltam a huzika forgalmi engedélyét, megállapodtam N. Ferivel, hogy ha júniusban levizsgáztatja, akkor július végén egy hétre elviheti.
Feldíszítettem a pizzát. Kiváncsi vagyok, hogy a fiúk észre fogják-e venni, hogy most kerültek rá bazsalikom levelek is.
Bence ma nem jött matekre. Apukája telefonált, hogy vagy késni fog, vagy egyáltalán nem ér ide időre. Az öt fiú viszont jóval négy előtt megérkezett. Az óra Jutid néni instrukciói mentén folytak, egészen a szódolgozatig, ami elég pocsékul ment.
A pizzának nagy sikere volt. Mindenki repetázott és volt aki megjegyezte, hogy ma volt valami különös íz rajta. Még szerencse, hogy a kis tepsi pizzát még időben felküldtem Áronnal Csabinak és Eszternek. Ilinek már csak egy kis szelet jutott, viszont kárpótlásul Áron ott aludhatott.
Eszter marha jó tzatziki salátát készített. Én is megtoldottam eggyel, de az inkább görögösre sikerült, mert volt benne oliva bogyó és feta sajt is. Ezt vacsoráztuk egy fél üveg vörösborral meg néhány vékony felvágottal és disznósajttal..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése