2012. május 10., csütörtök

utsó brush up

Reggel az az örömhír ért, hogy megjött a magyaroszag.hu oldalról az új jelszavam és így már pikk-pakk át tudtam küldeni elektronikusan az SZJA bevallásomat. Végül így sikerült tíz nappal a határidő előtt elektronikusan beküldenem az adóbevallásomat.
10-kor indultam Pannika lakásához, ahol Tamás már tettrekészen várt. Alig hogy elkezdtem bogarászni a könyvtárat, megjött S. Laci és Fruzsina. Ők, mint az Tamás mondta, csak fizetős cuccokban voltak érdekeltek. Én végül kb. húsz könyvet csomagoltam be Eszternek, Áronnak és magamnak. Mivel Laciék csak egy robogóval érkeztek a helyszínre, az ő pakkjukat is nekem kellett felvinni a Pusztaszeri útra. Ott Fruzsina elhagyott minket és a lelkemre kötötte, hogy készítsek Lacinak egy tört hagymáskrumplit a már előre megsüütött fasírthoz. Lacival neki is álltunk a kaja elkészítéséhez és egy félóra múlva már terítettünk is a kertben.
Nekem nagyon sietősen kellett bekapnom a kaját, mert háromra már a Brushupon kellett lennem. Gyors hazautazás, bedobtam egy doboz kókuszos gombócot egy műanyag dobozba és felugrottam a 139-esre. Éppen három után néhány perccel estem be az ajtón. Az utolsó óra piknik asztala már tele volt finomságokkal. Én is kitettem a magam hozadékát és már kezdődött is a brush up.
Eszter este hatra érkezett haza és együtt vacsoráztuk az Esztertől lehozott csirkeaprólék levest.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése