2012. május 16., szerda

A film címe: "Diktátor"

Eszter csak egy puszira ugrott be, mielőtt elindult dolgozni. Áron negyed nyolc előtt jött meg Ilitől és még iskolába menet előtt elmondta, hogy miért szereti nagyon a szerdai napot. (Érdekes, tegnap a keddet szerette.) Szóval azért, mert az első óra tornaóra és utána is olyan órák jönnek, amilyeneket nagyon szeret.
Kitöröltem egy csomó duplikálódott bejegyzést a kütyüm contact listájáról. Reggeli után elkezdtem bélyegeket körülvagdosni és áztatni.
Délután fél négyre mentem Áronért és onnan együtt mentünk a tenisz edzésre. Az edzésen azt láttam problémásnak, hogy amíg az edző adogatja a labdát, addig ő vigyáz arra, hogy Áron kb. csípő magasságban üsse meg válaszként. Viszont amikor egy másik gyerekkel adogatnak egymásnak, akkor Áron nem várja meg, hogy a labda leérkezzen az ütéshez ideális magasságába, hanem a feje fölött hadonászik a labdát keresve és ez nem jó.
Az edzés után beugrottunk a bányába a "Hegylakó"-ért és onnan haza. Tamás hívott, hogy volna két jegye a "Diktátor" premier előtti bemutatójára. Mire Eszter megjött, őt már kész tények elé állítottam, hogy hétre moziba megyünk. addigra Áron már elhúzta a csíkot és lent rollerezett.
Eszter megérkezett és közölte, hogy a szülinapi ajándékozásomat előrehozva vett egy akciós Tchibo Cafissimo Duo kávéfőzőgépet. Valahonnan rájött, hogy már régóta vágyom egy ilyen kapszulás kávéfőzőre.
Gyorsan összecsaptam a vacsorát. Megsütöttem 4 szelet már korábban bepácolt lazacot és főztem hozzá egy kis rizst, majd elővettük hozzá a tegnapról maradt cacikit. Amikor Áron visszajött, együtt vacsoráztunk és megbeszéltük, hogy mi elmegyünk a Diktártor bemutatójára, ő pedig felmehet Ilihez és ott is aludhat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése