2012. május 23., szerda

lakógyűlés

Reggel az első dolgom Norcikám blogja volt. A kórházi konzultáció annyira felkavart, hogy ha lett volna vérnyomásmérő, pulzus számláló, cukorszint mérő, meg egyebek, az mind kiakadt volna. Egyszerűen és nagyon izgulok, drukkolok, meg minden.
Délelőtt még mindig a villanytűzhely beszerzése körül forgott a világ. Eszterrel folyamatosan folyt a véleménycsere egészen az ebédig. Ebéd után sétáltunk egy nagyot itt Gazdagréten és megállapítottuk, hogy milyen szép zöldövezetben lakunk.
Folytattam a Blade kikódolását (kártya függetlenítés) és szívesen ki is próbáltam volna Eszter T-Mobilos SIM kártyájával, ha tudta volna a PIN kódját. Tippelt ugyan egyre, de azt javasoltam, ne kockáztassunk, inkább keresse meg a dobozát. Nos ez a projekt meghaladta a memóriájának a határait és ha Csabi nem segít, akkor még egy darabig keresi.
A kora esti órában kezdődött a lakógyűlés a közeli Általános iskolában. Az egyik napirendi pont olyan heves vitát váltott ki, hogy a probléma tisztázásához létre kellett hozni egy három tagú számvizsgáló bizottságot. Hogy önként jelentkeztem-e, vagy erre engem is kijelöltek, az később már nem volt világos a számomra, minden esetre elvállaltam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése