2012. május 3., csütörtök

segge luka

Reggel hétkor csak egy búcsúpuszira ugrott be Eszter és már rohant is dolgozni. Bennem a lassú elhatározás végül megerősödött, hogy ma elkezdek rendet csinálni az íróasztalomon. Reggelire lágytojás és tejeskávé volt az asztalon.

Már a kupac legeleje rosszul kezdődött, mert kiderült, hogy van egy április közepén lejárt TIGÁZ számlám, amit természetesen azonnal átutaltam. Nagyon lassan ment rendcsinálás, pedig nem csináltam szinte semmi mást.
Közben Norci módosította a polcok leszerelésének módját és az elhozatal időpontját. Mint mondta, ilyen nagy távolságból nehéz koordinálni az egész lakásügyet.

Ebédre megsütöttem egy csirkecombot a krumplistésztához. Kértem egy időpontot a gyermekorvosi rendelőben, hogy vizsgálják meg mi okozhatta Áron panaszait.  Az öt órai időpont nekünk egy kicsit korai lett volna ezért áttetetük 1/4 6-ra. Lassan el kellett indulnom a brushup-ra.

Áront hiába vártam ötre, már majdnem hat óra volt, amikor kényelmesen befutott. Már ekkor halmozottan ideges voltam.
A doktor néni nagyon kedves volt, megnyugtatott. Az étrendben több zöldséget és gyümölcsöt írt elő. Felírt egy szirupot, amitől elmúlhat a szorulás veszélye és egy kenőcsöt, amivel külsőleg kell kezelni a sérült kényes területet.

A Gyógyszertárban összefutottunk Eszterrel. Onnan Ő ment a MATCH-ba, mi meg vissza a doktornénihez, mivel az egyik javasolt gyógyszer vényköteles volt.

Itthon azt kértem Árontól, hogy tegyen egy Excel táblát a gmail-je dokumentumai közé, ami tartalmazza a megtanulandó 2-300 német szót. Ezt el is kezdte, de a fürdésig ebből csak 6 szó készült el. A biztosítékok az verte ki, hogy Áron közölte, hogy Ő azért nem tudja megtanulni a német szavakat, mert én őt állandóan szekírozom. Na erre eldurrant néhány pofon, amiből állítólag még Eszternek is jutott, mert akkor Áron éppen az ő ölében ült.
Már csak arra maradt energiám, hogy elzavarjam fürdeni, és megkérjem, ne hagyjon akkora rendetlenséget a szobájában. Lefekvéskor még bekentem a segge lukát, de a hangulat rossz maradt.

2 megjegyzés:

  1. Nem hiszek a szememnek! Már megint egy pofon. A múltkor is volt és mintha egyre sűrűsödne az érkezésük. Bár tudom, hogy rosszul érzed magad miatta. A 7 éva alatt nálunk is volt és nagyon, bagyon rosszul éreztük magunkat mi is, együtt bőgtünk utána.
    M.

    VálaszTörlés
  2. Nem szeretném, hogy sűrűsödjön, mert én szenvedek tőle a legjobban.

    VálaszTörlés