2013. január 28., hétfő

Áron stiklije

Nagyon egyedül ébredtem. Áront sikerült rendben és időben elindítani. Reggeli után elindultam a bányába. N. Feri segítségével sikerült megvennem Gabikáéknak a Wifi Router-t, mivel a CHS-ben csak cégek, illetve vállalkozók vásárolhatnak.
Hazajövet felhoztam mind a kettőnk nyugger kajáját és a magam részéről be is lapátoltam. Azt hiszem, hogy Emő többször hívott, de nem volt kedvem vele beszélgetni. Kibontottam a Wifi  Router-t, mert hajtott a kíváncsiság, hogyan kell majd telepíteni.
Lementem a postára informálódni, hogy tisztán lássak a Posta Biztosítós ügyeimben. Nagyon jól állok. Az is lehet, hogy március végén ki fogom tudni fizetni a napelemes rendszer második felét.
Gabikával megbeszéltem, hogy mik a teendői a wifi router telepítésével kapcsolatban.
Délután megírtam a TESCO-nak az egészen barátságtalan hangvételű levelemet, amit szerintem nem tesznek majd zsebre.
Áron időben érkezett haza, de miután becuccolt, közölte, hogy olyan fáradt, hogy egy kicsit le kell pihennie. A pihenése után megnéztem a füzeteit. Bepakolta órarend szerint a táskáját. Később nagyon jól vacsorázott és időben le is feküdt. Egy fél órát engedélyeztem, hogy a kütyüjéről valamit nézegessen.
Később még bejött egyszer a hálószobába, mondván, hogy csak jó éjszakát jött kívánni, de az már gyanús volt, hogy még megkérdezte: becsukhatom az ajtót?
Éjjel arra ébredtem, hogy az ajtó alsó résén fény szűrődik be. Felkeltem és bementem Áron szobájába. Fényárban úszott az egész szoba és ő aludt mélyen. Este ő még valamit csinált stikliben. Vagy olvasott, vagy valamit nézett a kütyüjén (youtube-on). Emő mindig mondta nekem, hogy figyeljek Áronra, mert rendszeresen túljár az eszemen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése