2013. január 1., kedd

Utazási láz

Reggel nagyon nehezen kászálódtunk ki az ágyból és Áron tízig még ki sem kászálódott. Készitettünk egy gyors reggelit, de Áron azon sem vett részt. Közben Emő kiadta a parancsot, hogy a konyhában mindent rámoljunk szépen el és felment.
Most már nagyon észnél kell lennünk a pakolást illetően, mert holnap reggel indulunk Gerlitzenbe. Emő odafönt az ötodiken, én pedig itt az elsőn pakoltam. Néha felmentem hozzá beszámolni, hogy hol tartok, ő pedig arról panaszkodott, hogy sehol.
Amikor már annyi bőrond, sporttáska, meg síléc halmozódott fel a lakásban, akkor egy adag a lécet levittem az autóba, a síbakancsokat pedig berámoltam egy nagy sporttáskába.
Áron felhívta Nóra nagyit és Boldog Újévet kívánt neki.
Délután Áronnal felmentünk az Ilihez Boldog Úkévet kívánni. Áron elkezdett játszani a Leventével én pedig megkostóltam a malacsültjét párolt káposztával. Áront ott hagytam egy picit és folytattam a pakolást. Emővel is felmentünk Ilihez malackodni, de ebben én már nem vettem részt, csak Emő evett.
Lejövet befejeztük a pakolást. A két bőrönd és a két sporttáska lekerült az autóba és lécestül, botostúl elvittem a az iskola előtti parkolóba, mert tudtam, hogy holnap reggel ott már nem lesz egy talp alatti hely sem. Busszal jöttem vissza. A kissebb hátizsákokkal majd reggel lesétálunk.
Itthon Emő és Áron szendvicseket gyártottak az útra. Viszonylag időben került mindenki az ágyba, hogy lehetőség szerint kipihenve ébredjünk kora reggel. Érezhetően nagy az utazási láz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése