2013. január 27., vasárnap

korán idnultunk haza

Rosszkedvűen ébredtem. Ezt csak fokozta, hogy amikor felmentem a gázóra állásának bediktálási oldalára, akkor derült ki hogy van egy csomó lejárt határidejű ki nem fizetett tartozásom. Még szerencse, hogy eddig nem kapcsolták ki a gázszolgáltatást. Gyorsan elvégeztem az átutalásokat.
Emőnek bejelentettem, hogy szeretném ha ma a szokottnál korábban mennénk haza. Megkértem, hogy vigyen át Zsófi néninek egy tál kocsonyát és kérdezze meg, tudunk-e neki valamit segíteni.
Én átmentem Gabikáékhoz. Nekik is vittem egy tányér kocsonyát, mert náluk csak Gabika szereti.
Megbeszéltük a wifi router beszerzésével kapcsolatos teendőit. Feri bácsival megkonzultáltam a huzikára szerelendő napelem tartójának lehetséges műszaki megoldásait.
Közben átjött Emő is a tányér kocsonyával meg a Rokkónak becsomagolt csontokkal, azzal, hogy Zsófi néni nem fogadta el az ajándékot, ezért azt is ott hagytuk Gabikáéknál.
Visszamenet nagyon összeszedetten kezdtünk el pakolni, hogy korán tudjunk elindulni. A fűtést kikapcsoltam és mindent berámoltam az autóba.
Négy óra körül már indultunk is. Áron nem értette pontosan, hogy mi történt, de amíg nem kérdez rá, addig nem is izgatom fel vele a nyugalmát. Otthon mindenki ment a maga útján és így külön aludtunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése