2013. január 2., szerda

Indulás Gerlitzenbe

Reggel már két órával az indulás előtt sorban ébredtünk. Nem volt nehéz felkelni, mert az utazási láz mindenkit felébresztett. Áron már ötkor felgyújtotta a szobájában a villanyt. Emő 5:22-kor nézte meg először, hogy mennyi az idő, de akkorra már én is ébren voltam.
Mindenki csak egy falatot reggelizett. Emő készítette a kávét, én meg a lágy tojást. A termoszt is megtöltöttük tejeskávéval.
Induláskor Emőke is bekopogott egy búcsú puszira. Már csak a kisebb hátizsákokat kellett vinnünk, mert a nagy cuccok ott vártak az autóban a suli előtti parkolóban. Pontosan nyolckor indultunk és így 1/4 9-re még az apróbb cuccokkal is kényelmesen odasétáltunk a parkolóba. Nem sokkal később begördült a busz. Gondosan bepakoltunk és a terv szerint pontosan 9:00-kor indultunk.Útközben szendvicseztünk és kávéztunk a termoszból. Áron Kamelék mellett ült és mindenfélét játszottak (fekete-fehér-igen-nem és barchobát). A mögöttünk ülő házaspár megkínált minket egy finom szilvapálinkával.
Délután öt körül érkeztünk meg Gerlitzenbe. Kipakolás, eligazítás, vacsora. Az apartmanban  három család kapott egy-egy szobát, illetve az egyik család magát az amerikai konyhát kapta.
Összeismerkedtünk a lakótársainkkal. Megittuk a welcome drinket. A gyerekek azonnal játszani kezdtek volna, ha nem megyünk a wellness-be. Ott volt egy kis úszás, szauna, illatosított gőzkamra. Később, amikor visszatértünk a gyerekek schwindlit játszottak. Kicsit beszélgettünk, megegyeztünk a házon belüli zuhanyozási sorrendbe, de igyekeztünk időben lefeküdni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése