2013. augusztus 16., péntek

a harmadik oszlop is szép lesz

Csak nyolc óra után keltem fel. Amíg Möci a reggelit készítette, addig én az új módszerrel locsoltam a két veteményest. Közben jött a felszólítás, hogy kéretik néhány érett paradicsom behozatala a kertből az asztalra.
A nap megint elkezdett hét ágra sütni. A reggeli ma egy fokkal egészségesebb, sült szalonna és főtt kolbász mentes volt.

Reggeli után azt a feladatot kaptam, hogy a tegnap kapott uborkákat hámozzam meg és gyaluljam meg tcacikinek előkészítendő.

Délelőtt a sövény kerítés nyírását tűztem ki feladatnak, de csak a belső oldalt sikerült megnyirbálnom.

Beültem a huzika asztalához és bekapcsolt légkondi mellett elkezdtem írni a BKK levelemet.

Ebédre Möci finom lecsót készített. Utána sör és már megint mentünk csobbanni a Dunába. A stégre látogatott Zita és a Feri bácsi is. Később átmentünk Gabikához. Egy kicsit dumáltunk, kávéztunk. Amíg Gabikával a kütyü egyik problémáját tisztáztuk, addig Möci bringázott egy kört.

Estefelé Möci a kúp alatt szörfözött az Interneten, én pedig elkezdtem a kúp harmadik oszlopát fehérre festeni, illetve csak alapozni. Nem találtam kültérre való festéket, de Möci biztatott, hogy a beltéri is meg fog felelni. Hiába bugyoláltam be az oszlop lábát, egy csomó festék lecsepegett a kőre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése