2013. augusztus 24., szombat

készülődés az új tanévre.

Reggel természetesen a locsolással kezdtem.  Csak kilenc után indultunk el a piacra. A Dabi Vegyesboltban már csak az utolsó fél kárpát kenyeret kaptuk meg. A piacon tojás, szalonna, krumpli, gomba, tej és paradicsom lett a kosarunkba. Még benéztünk a villamossági boltba, hogy elkezdődjön a klíma táv automatizálási projekt. Vettünk  egy nagy kozelt és egy nagy kólát, arra az esetre, ha Laciék valóban meglátogatnak, akkor neki is legyen mit innia.

A reggelit Áron és Möci készítették közösen. Finom hagymás, szalonnás, gombás tojásrántottát készítettek, gazdagon megszórva petrezselyemmel. Nekem jutott a feladat, hogy meggyaluljam a meghámozott uborkákat, hogy azután finom caciki készüljön belőle.

Dezső telefonált, hogy megtaláltuk-e a szeretet csomagot a kerítésünk tetején, mert az e-mail-re, amiben jelezte a küldeményt, még nem válaszoltunk.

Nagy szoba átrendezésbe kezdtünk. Áronnak kialakítottuk az íróasztala körül a tanuló sarkot és a lenti ágy átkerült a szoba másik oldalára.

Próbálom előkészíteni Katikának a kis notebook-ot. Feltettem rá egy AVG vírusellenőrzőt. A Skype legújabb verziója nem volt hajlandó rajta működni, ezért majd kell keresnem egy régebbi változatot.

Ebédre finom sóska volt Áron kérésére és hozzá fasírtot gömbölyített Möci, amiket én sütöttem ki a fritőzben.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése