2013. augusztus 14., szerda

A jó pap is holtig tanul

Reggel hétre teljesen kialudva magamat, talán egy kicsit én is jobban voltam. Möci még lábadozott, ezért egyedül mentem bevásárolni. Mindent megvettem, amit Möci kért, sőt, még egy sor csirke aprólékot és velős csontot is vettem, hogy egy finom erőlevest tudjak főzni.

Az idő borús, ma nem lesz kánikula.

Délelőtt rossz hírt kaptunk Áronról. Emőke telefonált, hogy Áron is bekaphatta ugyanazt a vírust, mint Möci, mert este és éjjel még kétszer hányt. Megbeszéltük, hogy akkor egyelőre ne induljon el Nóra nagyihoz, inkább pihenjen és igyon sok folyadékot.

Emőke csak főtt krumplit adott Áronnak, de azt is kihányta. Emőke nem hagyta Áront egyedül menni a nagyihoz, inkább Zolival és csak akkor vitték, amikor már sokkal jobban volt.
Nagyit is felhívtuk, de nagyi akkor már csak jó hírekkel szolgált és elhatározták, hogy holnap délben mennek Egerbe.

Zsolti megtanított, hogy a zöldbabot ne este locsoljam és ne felülről permetezve, hanem  reggel és csak a tövénél, mert akkor a növénynek kisebb a gombásodásra az esélye. Nagyon örültem, hogy megint tanultam valamit, így csak nem fogok teljesen hülyén meghalni. A jó papnak is az van a fejfájára írva, hogy: "Tanulmányait befejezte."

Délután angoloztunk, majd Möci evangelizált, de az az érzésem, hogy ez ebben a korban már reménytelen.


Újabb javaslat pattant ki az agyamból a  Budapesti Közlekedési Központnak-nak. Möcinek is tetszett az ötlet, de még hagyom egy kicsit érlelődni, azután megírom a Vitézi Dávid Vezérigazgató úrnak, de CC-zni fogom Tarlós Főpolgármester úrnak és Dr. Horváth Viktóriának a turizmusért felelős helyettes államtitkár asszonynak  is. Egyébként elhatároztam, hogy csak azokkal az ötleteimmel fogom terhelni a nagyközönséget, amiket már elfogadtak, és bevezettek, mert, hogy ilyen is előfordul, ha ritkán is, de előfordul.

Késő este feküdtünk le, de csak nem tudtam elaludni. Részben támadtak a szúnyogok, másrészt nyomasztott, hogy nem írtam meg Ádámnak a válasz levelemet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése