2013. augusztus 8., csütörtök

klíma berendezés

Már reggel hét előtt felébredtünk. A nap állásából és bekacsintásából úgy tűnik, hogy beváltja a meteorológia fenyegetését és ma csúcsot dönt majd a kánikula.

Felhívtam Nóra nagyit, hogy ha Áron is úgy gondolja, akkor augusztus második felében tervezhetnek egy egyhetes programot együtt. Arra is lenne lehetőség, hogy előtte néhány napot itt töltsön Dömsödön, ha erre van kedve.

Én leültem blogot írni. Utána egy kis öröm kapálás, mert a zöldbab ültetvény elkezdte hajtani a virágait. Csak 1/2 10-re kecmeregtünk le a kúp alá reggelizni. Reggeli előtt egy nagy pohár kovászos uborka leve. Még egy kis maradék lecsó, tükörtojás, sonka és tejeskávé.

Amíg nem tűz a nap, kifekszem egy fa árnyéka alá olvasni a Hatvany Lajos könyv II. kötetét. Möci ide-oda költözködik a teljes műtermével, de sehol sem éri el az ihlet..

Átvállalom az ebéd készítését, hogy  Möci egy kicsit tudjon dolgozni.

Többször lemegyünk a Dunába úszni, mert másképpen nem lehet kibírni a hőséget.

Délután megjelenik Huszti Zoli és előadja a beszerelhető klíma berendezések lehetőségeit, árait. Végül megállapodunk a típust illetően és bólintunk a megrendelésre.

Az esti locsolás után úgy ítéljük meg a helyzetet, hogy csak a huzikában tudjuk elviselni a klímát. Be is rendezkedünk és visszük magunkkal a Notebookot, hogy wifin és youtube-on keresztül megnézzünk egy jó filmet. Végül az "Életrevalók"  (Intouchable) c. filmre esett  választás.

Möci nem tudja végignézni a filmet, mert közben elálmosodik





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése