2013. december 20., péntek

A januári ebéd nem lett befizetve

Arra ébredtem, hogy Áron indulás előtt még megkérdezi, hogy tudok-e adni pénzt, hogy befizesse a januári ebédet. Möci" válaszol helyettem: "Apád odatette a komód tetejére az ebéd pénzt."

Ébredés után csak lassan és fokozatosan keltem fel. Möci akkor már kint ült a konyhában és a reggeli kávéját és a reggeli notebookját fogyasztotta. A felkelés a sí előkészítő guggolásokkal kezdődik. Tízzel kezdtem és napi öttel emelem az adagot. Ma 35-nél tartok.

A reggelihez nem kellett semmit vásárolni, csak készíteni és enni kellett.  Eltettük az utolsó adag kefir termést, mert a húsz nap után tíz nap szünetet kell tartani.

Möcit megkértem, pakolja nekem egy kupacba a Dömsödre szánt dolgokat, hogy ésszerűen tudjam a le- és felhordást szervezni.

Legurultam az ÖMV kúthoz, mivel az Áronnak Interneten megrendelt Lego-ját az ÖMV-s Pik-pack ponton lehetett átvenni. Hazavittem és igyekeztünk egy jó helyre eldugni.

Ebédre megettük a zöldségleves maradékát. Régen esett ilyen jól egy forró leves.
Már a cuccok javát lehordtam az autóba, amikor Áron megérkezett. Hamar kiderült, hogy megint nem fizette be az ebédet. Ettől nagyon begurultam, mert ezt két hete nem sikerült elintéznie. Ma az volt a kifogás, hogy már nem lehet befizetni január 8-tól a hó végéig. Ebben nekem valami nem százas.

Bepakoltuk a Mannát és már indultunk is. Az első megálló a Szigethalmi (ingyen virslis) Hentes volt. Vettünk egy frissen sült grillcsirkét, egy kis vödör káposztával töltött uborkát és 60 dkg csirkeszárnyat.

A bázison nagyon jó volt a hőmérséklet és első blikkre úgy láttuk, Ági nagyon rendesen kitakarított.

Kipakoltunk, Mannát szabadlábra helyeztük, az antréé egy unicum volt, majd Möci bekapcsolta a szaunát.

Vacsorára  még melegítettünk egyet a grillcsirkén és jómagam sörrel hűtöttem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése