2013. december 11., szerda

ENERGIAKLUB

Reggel Áron nagy kapkodással indult az iskolába.

Lementem a CBA-ba, hogy vegyek reggelinek valót, de főleg két liter friss tejet, hogy elindítsam az új adag kefirt a maga útjára. Az előző napi egy kicsit túl érettre sikeredett, mivel a 24 óra helyett 36 órát erjedt az ablakban, de azért a reggelihez megittuk. Úgy döntöttünk, hogy ezentúl reggelenként lesz a váltás, mert ha akkor derül ki, hogy nincs itthon tej, akkor azon könnyen tudunk segíteni.

Kényelmesen megreggeliztünk és a kütyü csak 9 óra előtt tíz perccel szólt, hogy nekem ma ENERGIAKLUB konferenciára van meghívásom, ami hivatalosan 9:00-kor kezdődik.

Na erre én is elkezdtem kapkodni. Szerencsémre a konferencia érdemi része még nem kezdődött el, amikorra odaértem. Csupán a hivatalos reggeliről maradtam le. Sorban következtek a jobbnál jobb szakmai előadások, amiket utána az ugyancsak érdekes hozzászólások követtek. Azért is örülök annak, hogy bizonyos, engemet is érdeklő konferenciákra meghívást kapok, mert ez valószínűleg ébren tartja az érdeklődésemet, miközben fékezi a korosodással járó agyi eltompulást. A tengernyi új információn felül sok új ötlet megszületését segíti elő.Nem titkolom, hogy az is jó érzés, hogy mennyire tartják fontosnak a véleményem, ami a hozzászólásaimban fejeződik ki. Hiába volt ebédszünet, kávészünet, 16:00 órára, mire vége lett a konferenciának eléggé elfáradtam.

Miközben elindultam Áronért Budaörsre, megpróbáltam mindenkit visszahívni, akik napközben, amikor a konferencia miatt teljesen le volt halkítva a telefonom, kerestek. A hívásoknak majdnem felét sikerült is elérnem.

Már a Budaörsi úton a 139-esen ültem, amikor rájöttem, hogy nem tudok ötre odaérni e teniszre, ezért inkább felhívtam Cs. Etát, hogy mondja meg Áronnak, hogy egyedül induljon el haza és adjon neki 600.- forintot, hogy a buszbérlet kiegészítőjét meg tudja venni.

Jómagam inkább felkanyarodtam a Gazdagréti tér felé, mert fél hatkor viszont kezdődött a matek korrepetáló órám S. Fruzsinával.

Otthon még megválaszoltam néhány aznap érkezett emailt és bekaptam egy pár falatot, mire megjött Fruzsina.

Igyekeztem úgy koncentrálni, hogy ne vegye észre, hogy ma nehéz napom volt. Közben Áron sikeresen hazaért.

Möci is észrevette rajtam, hogy elfáradtam és ehhez alkalmazkodva kényeztetett.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése