2013. december 29., vasárnap

Téli séta kettesben

Már elmúlt kilenc óra, mire végre kilustálkodtam magam. Möci már lent volt. Gyorsan megborotválkoztam, felöltöztem és megnéztem hogy áll a teraszon a nagy lábas kocsonya. Behoztam és leszedtem róla a rengeteg zsírt, majd újra felmelegítettem és gondosan kiporcióztam 13 tányérba. Metéltem rá egy kis petrezselymet és kivittem mindet az istállóba.

Csak utána kezdtünk el reggelizni. Möci feltálalta a kocsonyalében megfőtt füstölt fejhúst is ujjnyi vastagra szeletelve.

Reggeli után nagy bélyeg rendezésbe kezdtem.

Kint nagyon szép idő lévén elindultunk egy nagyobb sétára. Lementünk egészen a Petőfi fáig, sőt még azon túl is, be a strandra. Ott önkéntesként tervezgettük, hogy ha ránk lenne bízva, hogyan hoznánk rendbe a teljesen lepukkant parkját. Mindenhol azt éreztük, hogy nincsen gazdája a különböző létesítményeknek.

A nagy séta közben tartottunk egy kis guggolási tréninget is.

Már éppen megbeszéltük, hogy holnap fogunk hazaindulni, hogy ne kelljen kapkodva készülnünk a sítáborra, amikor hívott Lacika, hogy holnap tartsunk náluk egy elő-szilvesztert.

Hazaérve Möci elővett a mélyhűtőből egy kis zöldborsót, ami még a nyáron termett a kertben és nagyon finom borsófőzeléket eszkábált belőle.

Ebéd után befejeztem a nagy bélyeg rendezést. Próbálkoztunk TV nézéssel is, de a műsor majd minden csatornán nézhetetlen volt.

Közben vettem az aprod.hu-n egy nagyobb teljesítményű és főként szinuszos invertert.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése