2013. december 10., kedd

Finito

Reggel asszisztáltam Áron iskolába indulásához.

Lassan megreggeliztem és indultam a Costa Coffee-ba egy megbeszélésre, amiről azt sem tudtam, hogy miről lesz benne szó és eddig még sose láttam az illetőt, akivel lesz a megbeszélésem.

Kicsit titkolózással kezdett hozzá, de elég hamar rájöttem, hogy egy újabb online értékesítési feladattal állok szemben, aminek egyelőre csak nagy körvonalaiban ismerem a termékét. Csütörtökre

Möci még azelőtt, hogy a fiúk megérkeztek volna a német gyakorlásra, megjött és bejelentette, hogy mindent köszön, ebben a két évben, amit együtt töltöttünk, de nincs tovább. Úgy érzi, hogy a kapcsolatunk nem abban az irányban fejlődik, amelyikben ő elképzelte. Finito és mint aki jól végezte a dolgát rögtön fel is ment.

Közben hazaért Áron és a fiúk is megjöttek. A német gyakorlás viszonylag jjól ment. A szódolgozatra készültünk és reméltem, hogy holnap élesben is ugyanilyen jól fog menni.

Laci jött a fiúkért és hozott nekünk ajándékba egy karika saját készítésű lila-hagymás sajtot.

Áront felküldtem a sajttal, azzal, hogy Möci ossza szét úgy, hogy mindenkinek (Csabi, Emőke, Áron és nekünk is) jusson belőle. Közben telefonált Tamás, hogy kb. fél hétre tud jönni értünk.

Mire felmentem Möciért nagyon kicsípte magát és együtt indultunk Laciékhoz. Úgy szólt a meghívás, hogy egy trakta mentes este lesz, amikor is filmet fogunk nézni. A trakta mentesség nem volt igaz, mert Fruzsi nagyon finom pizzát sütött, amit a magam részéről, a délutáni lelki megrázkódtatásaimra hivatkozva pálinkával és vörös borral locsoltam.

A film, amit megnéztünk "Berlin fölött az ég", amiről tudtam, hogy díjakat nyert művész film, amit a Berlini Fal lebontása előtt készítettek és én szívesen megértettem volna, de nekem ez nem sikerült. Ettől függetlenül Laciéknál jól éreztük magunkat és mire hazaértünk Áron már javában aludt.

Este nem tudtam beoltatni az új adag kefirt, mert nem volt itthon tej, ezért azt reggelre halasztottam.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése