2013. december 13., péntek

Judit meghozta a karácsonfa díszeket

Az este, illetve éjjel olyan sokáig dumáltunk, hogy reggel még arra se ébredtem fel, hogy Áron elment az iskolába. Möci megnyugtatott, hogy Áron időben és rendben elindult.

Lementem  a CBA-ba reggelinek valóért és egyben elkötöttem egy bevásárló kosarat, hogy a súlyos gázpalackokat vissza tudjam tenni az autó csomagtartójába.

Amíg Möci a reggelit készítette, addig én lefejtettem a kefir termést és beindítottam az új oltani valót.

Nóra nagyival megbeszéltem, hogy a nevében mit vegyünk Áronnak karácsonyra.

10 órakor megjött Pacher Judit és Sz. Ági. Hozták a piacra érett karácsonyfa díszeket, amiket eladásra gyártott és mi megígértük, hogy megpróbálunk ebben segíteni. Sokat dumáltunk és nevetgéltünk.

Möcivel lementünk átvenni a kedvezményes karácsonyfánkat. Vehettünk volna többet is á 500.- forintért, de nem tettük. Otthon rögtön nekiláttam befaragni a karácsonyfa talpba és a kész fát egyelőre kiettem az erkélyre.

Amikorra  Áron hazaért a suliból, már minden elő volt készítve az indulásra. Möcivel visszatettük a gázpalackokat az autóba és szomorú búcsút vettünk Möcitől, mert ő nem tud velünk jönni, neki a hétvégén itt van dolga Budapesten.

Az első állomás a TESCO volt. Vettünk néhány dolgot (egy hatos ásványvíz, unicum - mivel akciós - három lazacgerinc, leves zöldség és piperecuccok) Onnan átmentünk Budaörs főútjára és megvettük a 10 W-os LED izzót a konyha világításához. Innen már irány Dömsöd. Szigethalmon vettünk egy fél grillcsirkét és egy kis vödör káposztával töltött uborkát. Még megálltunk a bureknél kenyérért, de onnan már egyenesen  a kis házikónk felé.

Amikor megérkeztünk a bázisra, kipakoltunk, beküldtem egy unicumot és elkezdtünk vacsorázni.

Elküldtem az érdeklődőnek az Ariston kazán széria számát. Áron még az ágyban olvasgatta a blogkönyvet. Már 2008 júniusánál tart. Felolvasott belőle részleteket és érdekes, hogy akkor még úgy hívtam a blogban, hogy "Áronka".


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése