2013. december 19., csütörtök

Szakcsi koncert

Reggel csak egészen röviden kommunikáltam Áronnal. Odatettem 400.- forintot a kis szekrény tetejére és szeretnék egy piros zsinórt kötni a csuklójára, amit kérek, hogy addig ne vegye le, amíg meg nem kérdezi, hogy 2014. január 8-tól 31-ig mennyi ebédpénzt kell befizetni, mert ezt már egy hete minden nap elfelejti.

A reggelihez hoztam  friss kenyeret és tejet. Elhatároztuk, hogy tehermentesítjük a holnapi napot és már ma elvégezzük a hétvégi bevásárlást. Így, hogy jobban ráértünk, kétszer annyit költöttünk, mint amennyit hétvégeken szoktunk. No meg persze az otthoni reggelire is rátettünk egy lapáttal. Ettünk egy véres hurkát és egy grill csirkecombot. A hurka olyan sok volt, hogy a felét becsomagoltattuk.

Kifele menet megállítottak a reklám lányok, hogy kaphassunk egy kupon kódot valamilyen ajándékhoz, amit az imhouse bemutató termében vehetünk át. Át is gurultunk az IM HAUS új bemutató termébe. Szépen berendezett főleg szaniterre koncentrált, magas ár- és esztétikai színvonalú bemutató terem, amire ráfér a reklámozás, mivel az egésznek csak mi ketten voltunk a látogatói.

Hazavittük a teherautónyi kaját és mindent kipakoltunk. Áron szívesen ette a dogi bag hurkát. A Listerine-t azonnal kipróbáltam és már az első este úgy éreztem, hogy használ.

Gyorsan elkészültünk és indultunk a Szakcsi Lakatos Béla Jazz koncertre a Madách Színházba. A koncerten nekem kevés volt a Szakcsi és sok az esztrád nagy zenekari műsor. Jók voltak a dal betétek Tóth Verával és Horváth Ádámmal.

A színházi hangulatunkat fokozta, hogy a szünetben megittunk egy pohárka száraz BB pezsgőt.
A végén bementünk a szereplőkhöz, hogy gratuláljak Szakcsinak a játékáért és a 70-ik születésnapjára. Leteszteltem a memóriáját egy 25 évvel korábbi közös történettel és megígértük, hogy elmegyünk majd a Jazz klubba őt meghallgatni.

Hazafelé gyalog mentünk a Körúton, az Andrássy úton és a Váci utcában, hogy lássuk a karácsonyi díszítésű Budapestet.

Még a lefekvés előtt egy unicum és bekapcsoltam a dömsödi fűtést.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése