2013. december 31., kedd

Az év utolsó napja

Nem sokkal nyolc után keltem, mert 1/2 10-re a Kolosy téren kellett lennem a Rossignol sícipőért. Még szerencse, hogy nem autóval mentem, mert még jobban mérgelődtem volna, ha ezért a sícipőért nem csak pénzt adok, hanem még át is autózom a városon. Most már két pár szar sícipőm van. Hazafele bevittem a síszervizbe. Az egy törött csattot 2200.- ért javítanák meg, ha nem az év utolsó napján hoznám, hogy holnapra legyen készen.

Otthon gyorsan bereggeliztem a sült oldalasból, meg zsíros kenyérből.

Végre pontot tettem a tinydeal-lel való üzleti vitámra. A tartozásukat felsrófoltam, amennyire csak tudtam és 50 $-ral kiegészítve rendeltem náluk egy új kütyüt.

Emőke meggondolta magát és a neki befizetett sítáborba Vivient delegálta saját maga helyett. Megszólalt benne a lelkiismeret, hogy neki most sokkal fontosabb, hogy a félévi vizsgái jól sikerüljenek, mint a síelés. Möci mondta neki, hogy akkor ezt most ő rendezze le a Zoli bácsival. Meg is tette és Zoli bácsi, bár sajnálta, hogy Emőke nem jön, de készségesen átvezette a változásokat.

Úgy éreztem, nem szabad tovább halogatnom a BKK Guide fantázianevű javaslatom elküldését. Gondoltam végleges formába öntöm és elküldöm illetékességből Vitézy Dávid Úrnak. Igen ám, de akárhogyan kerestem, nem találtam semelyik számítógépen semmilyen könyvtárban sem. Pedig hányszor mondom mindenkinek, hogy miképpen kell az állományok között rendet tartani.

Lassan elkezdtünk készülődni a szerény szilveszteri bulinkra, ami abban nyilvánult meg, hogy átvittük Emőkéhez a sült oldalas tálját, néhány pirítós kenyeret és természetesen egy üveg pezsgőt.

Közben felhívtuk Nóra nagyit és Áront, hogy nekik is Boldog Új Esztendőt kívánhassunk.

Éjfél előtt megettük az ünnepi zsíros kenyeret, ami mennyei volt és pezsgővel koccintottunk.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése