2013. december 14., szombat

Kettesben Áronnal

Elég későn ébredtünk. Kilenc óra is elmúlt mire kiértünk a piacra. Gyorsan bevásároltunk (szalonna, kolbász és tojás). Lacinál vettünk egy üveg csalamádét is. Utána még kivittük a padlólapot Miskolczi úrhoz, hogy vágja le nekünk, mert ez még hiányzott az ajtó küszöbnél. Ő ugyan nem volt otthon, de holnapra biztosan levágja. M. Marikának megígértem, hogy holnap viszünk át neki egy lazac gerincet. A vasudvar volt a következő állomás, de nekik meg nem volt 80 cm-es flex csövük, majd csak január közepén lesz. Nem probléma, mert a szivattyú bekötése még jövő márciusig ráér.

Hazajövet közösen készítettük a reggelit, amivel sietnünk kellett, mert 10:30-ra volt Áronnak időpontja a fodrász Anettnél. A rántottát Áron irányításával kellett készítenem. Áron azt mondta, hogy nagyon éhes, főzzem meg a virslit is. Mire jóllaktunk, már indulhattunk is a fodrászatba.

Amíg Áron haját nyírták, addig én elsétáltam a Barkácsboltba egy Ezermesterért és még egy kicsit odébb a villanyszerelési üzletbe, ahol vettem két darab tölthető AAA-s elemet. Anett 20 perc alatt végzett a fiúval és nem is kért sokat a karácsonyi frizurájáért.

Itthon Megnéztem a villanyórát. Most már nagyon keveset termel a napelem, de még azért termel. Áront letúrtam a számítógép elől és rábeszéltem, hogy üljön le átnézni a leckéit.

Ebédre megmelegítettem a tegnap készült köröm-pörköltöt. Mindenünk ragadt a cupákoktól.

Kiteregettem a leáztatott bélyegeket.

Délután még rá tudtam venni Áront, hogy egy kicsit foglalkozzon az iskolai dolgaival, de arra már nem, hogy ketten együtt nézzük át a házi feladatait.

A lepréselt bélyegeket betettem az előrendező borítékokba. Készült még  néhány bündli is.

Möci hiányát csak telefonon keresztül tudtuk pótolni. Megeskettük, hogy mire vasárnap délután hazamegyünk legyen kész a kocsonya.

Este megnéztük a X-Faktor elődöntőjét és közben hideg vacsorával oltottuk az éhségünket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése