2014. március 19., szerda

harc a lábszag ellen

Még lustálkodtam, amikor Nóra nagyi telefonált és lemondta a délelőtti találkozónkat. Szerettem volna neki segíteni abban, hogy feltöltsük a Pannon Praktikum kártyáját és elmagyarázni, hogy miként tudhatja meg a mindenkori egyenlegét. Immáron két hónapja nem lehet őt elérni a mobilján, mert vagy lefogyott a kártyáján a pénz, vagy lejárt a SIM kártyája. Az őt hívónak azt mondja a hang, hogy ez a hívószám átmenetileg nem kapcsolható.

Észrevettem, hogy nálam mindig a reggeli után kezdődik a nap. A legfontosabb dolognak azt tartottam, hogy a frissen érkezett kápia paprika magokból palánta legyen, ezért gyorsan elültettem mind a hetet.

Folytatódik a projekt előkészítése a Telenor és az MTT Média között. Remélhetőleg kapok egy megbízást ennek a lebonyolítására.

Ebédre belekóstoltam az Emőke által áthozott nyugger kajába, de nekem se ízlett.

Időben elindultam a brushupra és az Újbuda központnál találkoztam Möcivel, onnan már együtt mentünk. A brushup-on Möci a tanárnő rábeszélésére a középső csoportból átjött hozzánk, de a bevallása szerint ez neki túl erős volt. Nem baj. Kipróbálta és majd a jövő héten visszamegy a középsőbe.

Hazafele beugrottunk a vietnámi étterembe. Ugyanolyan elégedettséggel távoztunk, mint a legelső alkalommal. Möcinek ugyan sikerült az összes csípősítőt beletennie a levesébe, de azért megküzdött vele és minden nagyon finom volt.

Itthon Áron levetett cuccait betettük a mosógépbe, Áront pedig a fürdőkádba, mert a lábszag már kezdett eluralkodni a szobájába. Mindez persze nem ment szép szóval, ami miatt hangos lett a lakás.

Este még próbálkoztunk egy kis angolozással, de Möci már nem volt elég fitt erre.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése