2014. március 10., hétfő

hetfű

Nagyon nehezemre esett az időben való felkelés. Valamiért rosszul aludtam.

Áront nem is értettem, hogy miért indul el olyan korán. Még hét óra sem volt, amikor búcsúzkodott.

Möci is viszonylag korán indult és utána már én sem tudtam tovább lustálkodni, mert mára ígértem, hogy elmegyek Norcikám pénzéért.

Gyorsan megreggeliztem és indultam. Hazafele leszálltam a buszról az optikusnál, de még nem volt nyitva.

Itthon belenéztem a Csabi által felvett "Nagy füzet"-be és örömmel konstatáltam, hogy a felvétel tökéletes.

Felhívtam Nóra nagyit, hogy referáljak a K&H-nál történt fejleményekről, de azt mondta, hogy ezt majd inkább személyesen, mert most amúgy is fáj a feje.

Kicsit irkáltam az elmaradt blogomba, még egy kávé, ebéd a kis kínaiban és indultam a CitiBankba.

Hazafele beugrottam a CBA-ba és megvettem a fasírtnak való és otthon hiányzó dolgokat. A darált sertéshúson kívül vöröshagymát, fokhagymát. Beáztattam egy száraz sarka kenyeret és megkevertem a fasírtnak valót.

Délután jött Bence és egy nagyon jó kis matek órát tartottunk. Azt mondta, hogy fizika korrepetálásra nincsen szüksége, mert az szerinte most jól megy. Közben hazaért Áron, de nem zavart minket. Bebújt a kuckójába és szerintem bekapcsolta a számítógépet.

Amikor Bence elbúcsúzott, elővettem Áront, de a leckéi még korántsem voltak készen. Leültettem leckét írni és közben levittem a szemüvegét az optikushoz. Egy kisebb vagyonért rendbe hozta és még azt is javasolta, hogy csináltassunk egy tartalék szemüveget.

Möci is megérkezett, teljesen kicsavarva, de mondtam, hogy most nem szabad lazítani. Nála fent bekaptam egy sajtos sonkás, tejfölös tésztát és leültünk átnézni a mai angol óráját. Mire a házi feladata elkészítéséhez értünk, már nagyon elfáradt, ezért csak megbeszéltük, hogy miről is szólnak a feladatok.

Közben Áront lefektettem és a lelkére kötöttem, hogy reggel vegye meg a buszbérletét.

A fasírt megsütésébe már nem vett részt.Azt mondta, hogy ő hulla fáradt és lefekszik, hogy holnap is helyt tudjon állni az angolon.

Megsütöttem öt fasírtot. Kettőt rögtön be is termeltem a paradicsomos káposztával. Tudtam, hogy Csabi farkas éhesen fog hazajönni, ezért felhívtam, hogy ha jön ugorjon be a vacsorájáért. Éppen akkor toppant be, amikor már a paradicsomos káposztája is meleg lett.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése