2014. március 13., csütörtök

Új számítógép projekt

Fel sem ébredtem arra, hogy kiürült a lakás. Ha a betörők ezt tudnák, akkor ki-be sétálva elvihetnének mindent, ami könnyen mozdítható, úgy, hogy én később csak arról tudnék beszámolni, hogy mit álmodtam ezalatt.

A reggeli szertartás után ismét nekirugaszkodtam az ágybetét bontásának.

Megreklamáltam a fasttech.com-nál egy meg nem érkezett küldeményt és megnéztem, hogy a NYUFIG mit válaszolt egy információ kérésemre. Hát a NYUFIG nem semmi. Nem tudom, hogy mikorra fognak rájönni az elektronikus információ áramlás adta előnyökre. Lényegében azt válaszolták, hogy kérik a türelmemet, mert az elektronikusan beérkezett kérések ügyintézése 22 napig is eltarthat. (Nem félreértés, nem 22 másodpercet, hanem 22 munkanapot írtak).

A választási kampány dübörög, ezért a rádió és a TV hallgathatatlan, illetve nézhetetlen. Engem valójában nem érdekel, hogy ennek a faszinak honnan volt 240 milliója, inkább az piszkálja a csőrömet, hogy nekem honnan nincs?

Levágtam és leáztattam egy adag bélyeget.

Lementem a kis kínaiba és elvitelre kértem olyan zöldségeket, amiről tudom, hogy Möci is szereti, no meg amerikai mézes csirkét. Már éppen vittem haza, amikor egy nő leszólított. Micsoda pech, hát nem a Möci volt. Otthon megmelegítettük a kínai kaját, miközben aprólékosan kikérdeztem, hogy mi volt az intenzív angolon. Néhány falatot hagytunk még Áronnak is.

Másoknak olyan bölcsen tudom tanácsolni, hogy ha már úgy érzik, hogy a számítógépüket kinőtték, vagy kezd elavulni, akkor kell keresni egy Persiles dobozt és néha abba dobálni a megtakarított pénzt, hogy amikor a számítógép már teljesen feldobja a talpát, addigra ne legyen túl nagy anyagi megterhelés egy új, fejlettebb, erősebb gépet venni. Beláttam, hogy nekem is így kell tennem. Bélát is beavattam az új projektbe, de Persiles dobozt és bedobni valót még nem találtam.

Már éppen kezdtünk volna átvenni a ma tanultakat, amikor berobogott Áron. Elfáradt, mert nehéz volt a mai zongora óra. Azt mondta, hogy egy kicsit lepihen és utána átmegy gyakorolni Emőkéhez.

A mai angolt átvettük egy másfél óra alatt. Utána Möci fent rendezgette a dolgait és még ma este beterveztünk egy szavak kikérdezését. 40 szó van napi penzumnak betervezve.

Lefekvés előtt még 1-2 sakkparti online.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése