2014. május 21., szerda

a sakkjáték sötéttel nem megy

A tegnapi késői lefekvés miatt nagyon későn sikerült felkelnem. Áron és Möci már elindultak az iskoláikba.

reggeli után elindítottam a nagymosást.

Néhány telefonnal megpróbáltam egyenesbe tenni a húzódó ügyeinket (Scenic visszapillantó tükör javítása, napelemes rendszer bővítése stb.).Nem sikerült sokat előre haladnom, de azért lökdöstem a dolgokat.

Az ebéd teljesen kimaradt az életemből, mert mire észbe kaptam, már kellett is indulnom a brushupra. A foglalkozás második fele, az úgy nevezett kiscsoportos, megint nagyon izgalmas volt. Sajnos már csak egy foglalkozás van hátra a nyári szünetig. Szerintem mindenkinek hiányozni fognak ezek a szerdai brushup-ok.

Mire hazaértem már Möci is megjött. Nagy nehezen elmondta, hogy mikkel foglalkoztak az intenzív angolon. Kölcsönösen beszámoltunk egymásnak a történtekről.

Áronnal megfeleztük az Emőke nyugger  tökfőzelékét fasírttal. Vacsora közben megtárgyaltuk a tenisz edzésen történteket.

Jancsi beszámolt arról, hogy miképp telik a napja Dömsödön és hogyan áll az ingatlan vásárlási projektje.

Leszűrtem az elkészült kefirt és kitettem az új adagot.

Laci ránk telefonált, hogy okvetlenül vigyünk kovászos uborkát holnap. Gyorsan még zárás előtt lementem a CBA-ba, hogy vihessünk uborkát.

Este megint volt egy kis online sakk. Most nagyon kis léptekkel próbálom megközelíteni az 1300-as határt. Rá kellett jöjjek, hogy alkatilag rosszul viselem a másodhúzó szerepet,ezért jobban szeretek világossal játszani.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése