2014. május 29., csütörtök

Lassabb tempó

Áron felmarkolta a zongora pénzt és időben elindult. Möci reggel még eltakarította az ünneplés csataterét és csak utána indult az angolra. Csendesebbek lesznek a napok.

A reggeli étlapjára a tíznapos szünet után ismét felkerült a kefir.

A kütyüre feltettem a még hiányzó Screen off applikációt és tervezem, hogy teszek fel rá még néhány finomítást.

Tamás telefonon referált, hogy milyen nagy örömöt szereztünk neki a kefir gombával. Csinálja és imádja.

Lacival is konzultáltam a monoszlói szomszéd telek ügyében, de amíg nincs meg a volt és a jelenlegi tulajdonos pontos elérhetősége, addig még a tárgyalási stratégiát sem érdemes kidolgozni.

Mielőtt elindultam a IV. Jövőkép konferenciára, hagytam Áronnak egy levelet a konyhaasztalon, hogy előbb tegyen rendet a szobájában és csak utána menjen Emőkéhez Mannázni.

A konferencián kitűnő előadóknak köszönhetően nagyon sokat tanultam, ami a világgazdaság jelenlegi helyzetét illeti.

Itthon megállapíthattam, hogy Áronnak esze ágában sem volt rendet csinálni, mert mint mondta, nem is olvasta a levelemet. Helyette lementek Emőkével és a Mannával a kutyafuttatóra. Szedtek érett cseresznyét és ahhoz itthon főztek tejberizst.

Áron elmesélte, hogy Mariann meg volt elégedve a zongora gyakorlásával. Kapott egy kis ötöst és az öt darab kis ötöséért egy tábla csokit. Mariannak könnyű Áront megdicsérni, mert ő nem tudja, hogy Áron milyen keveset gyakorol.

A  cseresznyés tejberizs finom lett. Áron Csabinak is vitt föl belőle. Később Skype-olt a Leóval, majd készítette a tarjás szendvicseket a holnapi osztálykirándulásra.

Möcivel angoloztunk egy kicsit, főleg a nyelvtani tesztekre fókuszáltunk.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése