2014. május 25., vasárnap

vissza Budapestre

Mire reggel felébredtünk már nyoma se volt a szoba esti hidegének. Laci már a Notebookja előtt ült. Felajánlottam, hogy elmegyünk kenyérért a reggelihez. Laci ennek örült és már el is kezdett sürgetni, hogy akkor induljunk.

Möci is beült mellém és Köveskálon találtunk is egy kis élelmiszer boltot. Sós kifli ugyan nem volt, amit Laci kért, de hoztunk fehér kenyeret és rozs kenyeret is. A kocsiból behoztam hozzá 2 doboz UHT tejet.

Möcivel közösen megterítettünk, Fruzsina pedig főzött kávét. Laci ugyan schimpfelte a Fruzsina vásárolta kolbász, de nekünk nagyon ízlett.

Lassan elkezdtünk pakolászni. Fruzsina külön összekészített nekünk mindenféle fűszernövényeket.

A hazafele vezető út sem lett rövidebb, mint idefele, pedig már nagyon vártam, hogy Áronnal ismét láthassuk egymást. Élőszőr azt terveztük, hogy útközben betérünk valahova ebédelni, de végül is ez elmaradt. A terv akként módosult, hogy amint hazaérünk előveszem a mélyhűtőből az összes csirkecombot, Möci hoz le hozzá sok csirkeszárnyat, én készítem a pörköltöt, Möci a tésztát és mindenkinek tejfölös csirkepörkölt tésztával lesz az ebédje, amit este kezünk el enni.

Áront otthon találtuk és nagy volt mindenki öröme, amikor megláttuk egymást. Áron rögtön nagy mesélésbe kezdett és virított a nagy doboz csokoládéval, amit nekünk vett a meglátogatott csokoládé gyárban.

Az erkélyen lévő hosszú virágládába beöntöttem az összes tejfölös pohárban megmaradt virágföldet és beleültettem a Fruzsinétól kapott fűszernövényeket.

Azt kértem Árontól, hogy csináljon rendet a szobájába, üljön le a zongorához és pótolja be a négynapos elmaradását a gyakorlásban és csak utána kapcsolja be a számítógépet. A hidegháború még jobban fokozódott, amikor megnéztem az üzenő füzetét. Abban két hetes
aláíratlan érdemjegyek és még két intő is csúfolkodott. Ettől olyan rossz kedvem lett, hogy
Möcit kértem meg, pótolja az elmaradt aláírásokat. Este még olyan komolyra is fordult a vita
Áronnal, hogy ismét el kellet kobozzam a WIFI kulcsot és a kütyüjét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése