2014. május 22., csütörtök

R.I.P. Köves Laci

Áronnak az elindulása előtt még odaadtam a Vándor tábor befizetésének a második részletét. Későn keltem, leszaladtam a CBA-ba tej, tarja és pékárúért. Már kezdett kilukadni a gyomrom és ezért csak a reggelivel törődtem.

Reggeli után nagy nehezen találtam a Galaxy S 5-höz egy angol nyelvű Használati Útmutatót.

Kis pénzügyi átcsoportosítás után átutaltam a napelem rendszer bővítésének az utolsó részletét, így tőlem, akár még ebben a hónapban befejezhetik a telepítést.

Lacival és Tamással megbeszéltem, hogy a hét végét náluk fogjuk tölteni, de Áron nélkül, mert Ő szombaton Bécsbe megy az iskolával.

Kati néni szemrehányással írt egy pár sort a Skype-on, hogy a Köves Laci búcsúztatójának a videó felvételén látta, hogy én milyen sokat késtem arról. Erre nem válaszoltam semmit, mert nekem az volt a fontos, hogy amíg ott vagyok, addig is a Köves Lacira gondolok, nem pedig az, hogy mikorra érek oda és meddig vagyok ott. Azzal pedig végképp nem szerettem volna megbántani, hogy megkérdezzem, hogy Ő miért késett annyit, hogy ott sem volt, mert arra bizonyára megvolt az oka. A fontos, hogy Laci nyugodjék békében, ő biztos nem örülne az őt körülvevő békétlenségnek. R.I.P. Laci.

Jancsi telefonált, hogy sikerült a riasztóval úgy bánni, hogy a SION távfelügyelet megjelent. Remélem, hogy nem fogják leszámlázni a fölösleges kiszállást. Nekem az a fontos, hogy Jancsi érezze magát ott jól.

Áron korábban jött haza mint vártam, mert a zongoratanárnőt már nem találta otthon, ugyanis 1/2 4 helyett 3/4 4-re ért oda.

Később telefonáltunk is neki, de mint kiderült, nem Áron késése volt az óra elmaradásának, hanem egy fogorvosi beavatkozás.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése