2014. május 5., hétfő

BOSCH fűnyíró

Áron és Möci időben elindultak az iskolába. Készítettem magamnak egy bőséges reggelit.

Leülve a számítógéphez olvasom Laci levelét, amiben kiválasztja a számunkra legmegfelelőbb elektromos fűnyírót, egy BOSCH Rotak 37 típusút és sajnálattal közli, hogy 55.000.- Ft alatt nem lehet sehol kapni, de olyan is van, ahol 60.000.-

Gyorsan utána kavarok és a Shopline-ban találok egy darabot, most akciósan 39.900.- ért. Azonnal lecsapok rá.

Megrendeltem, kifizettem, de mire az megjön???? Csak holnap tudják szállítani és csak holnap tudom átvenni. Elég nagy szar. Viszont ahhoz, hogy ne kerüljön sokba a kiszállítás el kell mennem majdnem a világ végére (116. Posta Gazdagréti tér 7.) Az innen több mint 60 méter. Hogyan fogom én azt onnan hazacipelni? Átvételi ár 0 Ft. Na mindegy, ha már egyszer megrendeltem, és még levásárolhatok 159 hűségpontot.

Befejeztem az elmúlt napok blogbejegyzéseit.

Telefonon egyeztettünk Nagy Ferivel, aki bár még nem tudja, hogy mikor mennének szabadságra, mert új munkahelye van, de megint szívesen levizsgáztatja a lakókocsinkat, ha ezért elkötheti egy-két hétre. Abban maradtunk, hogy előkészíti a műszaki vizsga időpontját és még június elején jelentkezik, én pedig beviszem a huzikát a bányába, ahonnan ő majd elviszi vizsgára.

Délben nagyon jól jött a hazahozott maradék csirkepörkölt. Éppen falatoztam belőle, amikor megjött Áron és nem sokkal utána Möci is. Kihasználtam az alkalmat és Áron szobájában beállítottuk a zongora billentyűzet ideális magasságát, hogy leülve a megfelelő kéztartással tudjon gyakorolni.

Kora délután sorba felhívtam telefonon a volt középiskolai osztálytársaimat, mert nekem jutott osztályrészül, hogy értesítsem őket Köves Laci osztálytársunk haláláról és a temetési szertartás helyéről, időpontjáról. Sajnos ők is korombeliek és egy kivételével mindenki panaszkodott az egészségéről. Aki nem volt beteg éppen, az ment felülvizsgálatra, szemműtétre és volt aki azért nem tud jönni, mert neki nagyon gyakran kell kimennie WC-re. Egy szó mint száz, egykorúak vagyunk és meglehetősen idősek, hogy azt a szót ne is használjam, hogy "öregek". 

Utána kicsit játszottam a felügyelő bácsit, hogy megnézzem, hogy halad Möci a mai házi feladatával.

Kicsit túl sokat sakkoztam online, ami a tapasztalatok szerint nem tesz jót az éjszakai nyugalmamnak. 

Áront és Emőkét invitáltam, hogy menjünk le pizzázóba vacsorázni, de ők inkább diós tésztát és nutellás vajas kenyeret ettek.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése