2014. május 20., kedd

Reumatológia

Áron csak azért szólt be, hogy a tudomásomra hozza, rendben és időben elindult. Kértem, hogy a Vándor táborról szerezzen be nekem több információt, mert még azt sem tudom, hogy mikor lesz.

Möci beugrott egy pillanatra, mielőtt elindult az angolra. Kiadta a feladatokat és már ment is.

Felkelés után csak a reggelivel kellett törődnöm. Néhány levél és ugyanannyi válasz.

Jancsi jelentkezett a Skype-on Dömsödről, hogy lássam, ott van, elfoglalta a bázist és minden a legnagyobb rendben történik.

Délelőtt még megcsináltattam az Áron által elvesztett felső zár pótkulcsát és felhoztam Emőke nyugger kajáját.

Onnan egy rövid vásárlás a TESCO -ban, ahol a SIM kártyámat átalakították micro SIM-re, hogy Samsungba is jó legyen, majd meglátogattam Nagy urat, akivel telefonon már megbeszéltem, hogy mit tudna kínálni a lakókocsi antennáját illetően. Volt is neki mindenféle raktáron. Végül egy új antennát és egy használt árbocot sikerült vásárolnom tőle.

Időben el kellett indulnom, nehogy lekéssem a reumatológiai időpontomat. Vittem magammal könyvet is, mert az út több, mint egy óra. A főorvos úr szakszerűen fogadott és vizsgált. A végeredmény szerinte, hogy minden rendben van, a követendő életmódot felvázolta, de azért egy csontritkulás vizsgálatra adott egy beutalót és kérte, hogy az eredményről a házi orvost tájékoztassam.

Hazajövet megint az utolsó percben érkeztem, mert 4:00-kor kezdődött a gyerek német. Olivér, Bálint és Áron közepes odafigyeléssel vették az akadályokat, de összességében hasznosnak ítélték meg a közel másfél órát.

Utána már csak készültem a felnőtt németre, de senki nem jött el.

Egy órát vártam és utána felmentem Möcihez, hogy kikérdezzem az angoljából.

Áron igyekezett, hogy meglegyen a fél óra zongora gyakorlása és végig kellett néznem, ahogyan elvégzi a 34 felülést és a 8 fekvőtámaszt. Kemény elhatározása, hogy a felülések számát naponta kettővel, a fekvőtámaszt pedig naponta eggyel növeli.

Este Möci sütött pizzát és azt négyen vacsoráztuk, a felnőttek söröztek hozzá.

Möci keményen reklamált, hogy olyan későig ülök a számítógép előtt. Beláttam, igaza volt, ezért azonnal elzártam.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése