2014. július 10., csütörtök

Első teljes nap a kempingben

Möci és Áron korábban keltek, én még egy darabig lustálkodtam. Az idő még mindig borús, de a dán szomszédok úgy tudják, hogy holnapra már jobb idő lesz.

Kilenc után már nem ment a lustálkodás és Áronnal mi is elmentünk a legközelebbi vizes blokkhoz. Lehet, hogy ez  a kemping drágább mint a Preluki, de az infrastruktúra ezerszer jobb és tisztább, az biztos.

Reggelire juhtúrós kenyér kolbászkarikákkal, hozzá gyümölcs yoghurt és tejeskávé.

Möci és Áron elmentek felfedezni az Internet szolgáltatást. Az ára óránként 2€. Ezt soknak találva elindítottam a mobil Internet előfizetésünk hotspot szolgáltatását.

Möci is, én is gyorsan belenéztünk a levelezésünkbe.

Kimentünk a tengerpartra. Az idő barátságtalan, de biztató, viszont a tenger és a felhők látványa gyönyörű volt.

Áron bemerészkedett a vízbe, de a bodyguard hamar kitessékelte onnan.

Amikor Áron továbbsétált a parton, akkor egyszer csak szem elől tévesztettük. Mentünk is utána jó sokat, de nem találkoztunk vele. Mire egy óra múlva visszatértünk a kempingbe, Áronnak a békalábas csomagja már ott lógott a huzika ajtaján, jelezve, hogy ő már megjött a hosszú sétából.

Ettől egy kicsit megnyugodtunk és már négy óra lévén elkezdtem készíteni az ebédet. Az ebéd nem volt túl bonyolult. Egy töltött káposztás és egy rakott káposztás konzervet tettem egy kanál olajra és egy picit megsózva, megborsozva melegítettem. Kértem hozzá három széket tíz percre kölcsön és máris ebédeltünk.

A káposztára 1-2 kanál tejföl került és utána sör és cappy.

Ebéd után szieszta különböző módokon. Én például aludtam egy sort, majd egy rövid kávéval kezdve azt javasoltam, hogy CAPITALY-zzunk. Áronnak tetszett a javaslat és ez a játék elhúzódott este tízig.

Kivételesen Áron nem nyert, hanem vesztett Emő meg én döntetlenre adtuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése