2014. július 28., hétfő

Rossz idő van

Baromi barátságtalan idő van. Olyan borús az idő, hogy bármelyik pillanatban eshet is. Nem esik, csak fenyeget, hogy esni fog.

A biztonság kedvéért azért én meglocsoltam.

Az is kérdéses volt, hogy kint reggelizünk a kúp alatt, vagy bent.

Jancsi hívott, hogy a magyarországi lakás vásárlása már annyira elhúzódik, hogy lassan kezdi elveszteni a türelmét.

Reggeli után nagyon szigorún nekiláttunk az angolnak. Elővettünk egy új Szalai Nóri féle leckét és azt közösen kiveséztük. Möci dicséretes türelemmel viselte a két órányi tanulást.

Ebédre valamilyen zöldséglevest terveztünk, amibe került saját termésű zöldbab és zeller is.

Felhívtam Orosz Laci bácsit, hogy az új elektromos kazán installálását több lépcsőben kellene elvégezni és augusztus közepére beszéltük meg, hogy a túlnyomás tartály 2 méter magasra helyezését és a kazán falra akasztását akkor fogjuk elvégezni.

Möci kiment tenni egy nagyobbacska kőrt bringával, én pedig átmentem Gabikáékhoz. Egy kicsit dumáltunk, egy kicsit söröztünk. Végül Möci odajött a bringával értem. Utána Zitával és Feri bácsival kisértettük magunkat vissza. Ferinek odaadtam a villanyóra kulcsát is, hogyha bármi probléma lenne a FI relével, akkor azt is vissza tudja kapcsolni. Egyébként pedig csak azokon a napokon kértük locsolni, amikor nagyon nagy meleg lesz és egyáltalán nem esik az eső.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése