2014. július 30., szerda

Készülődünk Miskolcra

Alaposan kipihentük a dömsödi fárasztó nyaralást. Most egy kicsit összeszedjük a lakást és magunkat, hogy azután holnaptól újra beindítsuk a folytatást (Miskolc, Görömböly-Tapolca, Erdőbénye, Horány, Dömsöd)

Nagy nehezen feltápászkodtam a lustulásból. Olvasgattam a tegnap kinyomtatott Fuji könyvet. Reggeli.

Ma le kellett olvasni az összes vízórát, mert holnap van az utolsó leadási nap.

Möci megbízott a lecsó készítésével ebédre. Hozott is belevalókat, de az egyik kolbászt én nem találtam elég frissnek és ez a végterméknek sem tett jót. Megettük, megettük, de nem ízlett egyikünknek sem annyira, mint a múltkori.

Az ebéd utáni sört már a sakktábla mellett fogyasztottuk. Úgy látom, hogy Möci elhatározta, hogy sakkban is felülkerekedjen egyszer.

Lement a Tűzkő utcai varrodába Csabi egyik farmerjét javíttatni és visszafele jövet megpróbálta Mannát összeszedni a kutyafuttatóban, persze sikertelenül. Na majd én, mondtam nagyképűen, de amikor lementem, nekem is szembesülnöm kellett a kudarcélménnyel. Több mint egy órát hívogattam, mire nagy nehezen előjött, de akkor is csak messziről konstatálta, hogy hívogatom. Végül azt mondta, hogy "na jó" és nagy kegyesen odajött. Most persze döglik a zöld székben, mivel egész éjjel kint csavargott.

Este még megvettem az autópálya matricát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése