2014. július 29., kedd

Reklamáció a Karavándornál

Reggel az alsó szintről érkező finom illatokra ébredtem. Möci készítette a finom reggelit. Az időjárás még mindig szomorkás, de már biztató.

A locsolás reggeli utánra tevődött. Béni meg is jegyezte a szomszédból, hogy még most is felesleges a locsolás, mert nemsokára amúgy is esik.

Közben átjött megnézni a veteményest és apró szakmai tanácsokkal látott el.

Miután Péter végleg lemondta a gumikajak iránti igényét, csak Áron biciklijének a felpakolása maradt. Minden egyebet elrámoltam, úgy, hogy 11 óra után nem sokkal már indulhassunk.

Még az én feladatom maradt a napon érlelt kovászos uborka leszűrése és új üvegekbe rakása, amikből egyet hazahozunk, a többit pedig ott hagyjuk a hűtőben. Közben persze megkóstoltuk és nagyon finomnak találtatott.

Bezárt a bazár és indultunk. A hazafele úton végig angoloztunk.

Gazdagréten felvittük a biciklit és a többi cuccot és máris indultam a CitiBankba. Kicsit korábban érkeztem, mint a megbeszélt időpont, de Kádár úr megbízott helyettese azonnal fogadott. El is intéztünk a reorg-ot.

Utána még ott a MOM bevásárló központban megvettem a grillcsirkét és két óra körül már trancsíroztuk és ebédeltünk belőle. Nagyon jól illett hozzá a hazahozott kovi ubi.

Betettem a nyomtatóba a frissen megtöltött fekete patront és végre kinyomtattam a teljes Fuji Finepix használati utasítást.

Felhívtam Tarnóczy urat a Karavándornál, mert valamilyen félreértés miatt a két darab mélyhűtő zsanért amiről azt mondták, hogy darabja 3500.- Ft körül lesz összesen 23.100.- forintért akarták utánvéttel kiküldeni. Tarnóczy úr azt ígérte, hogy holnap reggel utánanéz és visszaszól, mert ezt az aránytalanságot ő sem érti.

Tibcsit is hívtam, hogy nem akarja-e, hogy Budapest-Miskolc viszonylatban oda-vissza mi vigyük, de mondta, hogy ő nem Budapesten keresztül megy Miskolcra, hanem jászberényen keresztül és úgy a Kecskemét-Miskolc csak 200 km.

Möci felment, én pedig hoztam az CBA-ból néhány üveg sört és leültem bambulni a TV elé.

Végre sikerült átutalnom Áron hetedikes tankönyveinek az árát.

Mire befejeztem a blogbejegyzés írását és lejátszottam egy parti sakkot online, már este lett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése