2014. augusztus 13., szerda

Budapest, Budapest te csodás...

Gazdagréti tér 1. alatt ébredtünk. Szokatlan, mert nincs olyan jó levegő, mint Dömsödön és nincs az a csönd, mint az emeleti kuckóban. Teherautók, buszok zaja, itt ott megszólal egy autó riasztója, de azért Budapest csodás.

Fel kell kelnem, mert 9 órára ígértem, hogy megyek Jenetékhez. Ráérek indulni és nem is fogok autóval menni, mert oda jó a tömegközlekedés. Már amikor kiléptem a kapun, a szemerkélő esőtől tudtam, hogy jobb lett volna esernyőt is hoznom magammal. A 239-es buszra szállva már zuhogott. Készültem arra, hogy bőrig fogok ázni. Ahogy megállónként kinéztem, láttam, hogy a buszra várók közül már többen is így jártak. Eddig nem voltam késésben, de most, hogy a 239-es nem alul fordult be a BAH csomópontnál, hanem nagy ívben fent ment és nem is állt meg a BAH csomóponti megállóban, már elkésem a 9 órás randit. Vissza kellett jönnöm egy megállót és csak körülményesen értem el a 212-est. Viszont kellemes meglepetés, hogy az eső alább hagyott.

Hat percet késtem, de ebből nem lett nagy probléma. Visszafele sokkal kényelmesebben jöttem. Azzal kezdtem, hogy bementem egy ottani CBA-ba és vettem magamnak reggelire két zsömlét és egy kis paprikás szalámit.

Itthon elővettem a postaládából kiszedett befizetni való csekkeket. Fele már egy hete lejárt, de a másik fele nem. Gyorsan mindet átutaltam és átmentem a blog oldalamra, hogy az elmúlt napokat bevalljam.

Hiába voltak egyszavas utalások, majdnem minden napra, nagyon nehéz volt a történteket időrendbe összeszedni. Szeretném behozni a blog elmaradást, mert úgy néz ki, hogy holnap már megint úton leszünk Dömsöd felé.

Közben megérkezett a postára a TV teleshopos csuda felmosó készlet.

Möci és Emőke lementek a gyülekezetbe és fagylaltozni. Lehet, hogy kapunk onnan egy kis dohányzó asztalt, ami éppen jó lenne a TV alá Dömsödön.

Möci mesélt Csabinak a labrador kölyökkutyákról és arról, hogy a 13 közül még egy van eladó. Azt mondta Csabi, haza ne merjünk jönni anélkül.

Emőke szervezi a dömsödi hétvégét Jocival, Andrissal és Gergővel.

Egy nagy adag bélyeget leáztattam és kiteregettem.








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése