2014. augusztus 14., csütörtök

Utazás a bázisra

Már hétkor ébren voltam, de a lustaság csak nyolckor engedett felkelni.  Még négy napi blogbejegyzést kellene pótolnom, de Möci állandóan kicsavarja a kezemből a notebookot.

Nekem maradnak a kiadott házimunkák: mosogatógép kirámolása és a teregetőről a megszáradt ruhák leszedése.

Emőke úgy indult el reggel a munkába, hogy beadta Mannát és a kajáját. Lelkemre kötötte, ha hosszabb időre az autóban hagyjuk, akkor az ablakokat 1-1 cm-re engedjük le, hogy kapjon egy kis levegőt. Ezen kívül hozzam fel délben a nyugger kajáját és érezzük jól magunkat Dömsödön.

A postán elintéztem az augusztusi postatakarékot. Betettem a PET palackokat az autóba és készülődtem az útra.

A lepréselt bélyegeket is visszük magunkkal.

Möci hazatelefonált, hogy úgy szervezzem az autóba pakolást, hogy 14:45-re tudjunk menni a mammográfiára és onnan már ne kelljen hazajönni, hanem egyenesen menjünk Dömsödre.

Időben indultunk és a szűrővizsgálat sem tartott tíz percnél tovább.

Nagyobb bevásárlást terveztünk a TESCO-ban, aminek a pénztárnál is megvolt a lenyomata.

Az úton szinte végig esett az eső, de legalább nem kell majd locsolással kezdeni.

Dömsödre beérve először abba az üzletbe mentünk, ahol a hűtőszekrényt vettük. Kértünk néhány napra kölcsön egy használati utasítást egy hasonló márkájú hűtőszekrényhez.

Annyira kívántam már egy főtt vagy sült kolbászt, hogy az már nem tűrt további halasztást. főtt füstölt sült csülök volt, amit a Tassi úti büfében rendeltünk.

Hazatérve szétnéztem a neten, hogy hol tudok elfogadható áron egy pár ablaktörlőt venni a Scenicre. Találtam is egyet csekély 10.000.- forintért nem messze tőlünk, ugyancsak a Tassi úton. Gyorsan leleveleztem velük és holnap már mehetünk is érte.

A vaterán egy kicsit módosítottam az eladásra kínált áruk kondícióin.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése