2014. augusztus 25., hétfő

Kínlódás az ASUS W 7 telepítésével

Manna már reggel hétkor böködött a fejével, hogy ki szeretne menni. Először még próbáltam nyugtatgatni, hogy várjon egy kicsit, mert még alszom, de annyira erőszakos volt, hogy le kellett vele mennem, hogy kiengedjem.

Möci készített egy kávét és egy szendvicset.

Kimentem locsolni. Manna a kert közepén ült, de amikor meglátott, elkezdte magát produkálni. Felrohant a régi almafa tetejére és futkosott a kertben. Ez valamelyest megvigasztal, hogy talán nem beteg.

Amíg én a blogot írom, Möci előveszi az angol tanulni valóját. Írok is neki hat, kívülről megtanulni való mondatot.

Dél körül megjött Csabi és Marci.

Felajánlottam nekik, hogy elkészítem az egy kiló csirkeszárnyat buffallói csípősnek, de nem éltek a lehetőséggel. Inkább kiültek a kúp alá és elkezdtek rozé fröccsökkel beszélgetni.

Marci azonnal nekifogott a Windows 7 telepítésének, de ugyanabba a csapdában kötött ki, mint én.

Internetünk még mindig nincs. Felhívom az INVITEL-t, bemondom a hibajegy számát. Az ügyintéző arról tájékoztat, hogy rajta vannak a munkán.

Ma már nem lévén Forma1, hívtam Bélát is telefonon. Közösen megnéztünk egy-két beállítást a Bios-ban, de nem jutottunk előrébb.

Mi lassan elindultunk haza Gazdagrétre. Csabiék mindent tudnak a bázisról. Különben is Csabi már nem először tölt itt néhány napot. A hűtőszekrény és az éléskamra tele van, úgy hogy éhezni sem fognak. Búcsúzóul még ad egy telefonszámot (Zoli), ha netalán végleg feladnánk a telepítést.

Hazafele jövet már kezdtünk nagyon éhesek lenni. Meg is álltunk a Gyümölcshalom-nál, de náluk csak hamburgerek voltak. Möci mondta, hogy innen már nagyon hamar hazaérünk és a kosárban van megmelegíthető kaja.

"Megjöttek az albán menekültek", ezzel köszöntöttük Beke Palit. Felhordtuk a cuccokat és miután bekaptam egy kupica eper pálinkát István apósom egészségére, megmelegítettük a rakott zöldbab maradékát és egy-egy szelet magos kenyérrel el is fogyasztottuk.

Közben azért készítettem a biztonsági tartalékot estére. A hazahozott csirkeszárny felét odatettem pörköltnek.

Lementünk a házi orvoshoz. Nekem felolvasták a laborom eredményét, Möcinek pedig megmérték a vérnyomását és közölték, hogy a hipochondriát leszámítva mindketten 100 %-os egészségnek örvendünk.

Este írtam az ASUS szerviznek egy levelet, hátha ők megmondják a frankót.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése