2015. augusztus 23., vasárnap

Ábel érkezése

Későn, de ragyogó napsütés közepette vidáman ébredtünk és még későbben keltünk.

Reggeli után éppen rendezgettem a csavaros dobozokat, amikor hívott Ábel anyukája, hogy megkérdezze, jól tudja-e, hogy mára várjuk Ábelt Dömsödre. Mondtam, hogy eredetileg mára vártuk, de Áron mondta hogy csak holnap jön, mert ma születésnapi ünnepség van.

A születésnapi ünnepség tegnap volt - mondta Ábel anyukája -, így ma már mehetne. Akkor jöjjön, sok szeretettel várjuk.

Meg is beszéltük, hogy akkor ő most elviszi Ábelt a Népligeti távolsági buszvégállomásra és onnan még egyszer felhív, hogy melyik buszra sikerült Ábelt feltenni.

Ágnes még a Népligeti buszpályaudvarról felhívott, hogy avizálja Ábel várható érkezését.

Mi ki is mentünk Áronnal az egyórás buszhoz. Útközben betettük a TV roncsot a Janikáék elől és beugrottunk Gulyás Lacihoz. Vittünk neki egy kis ajándékot, meg ezt a roncs TV-t alkatrésznek. 

Majdnem ki is kaptunk Juditkától, hogy „Lacika, már megint valami szemetet, hoztál a házhoz!”, de azután valahogyan kidumáltuk magunkat.

Ábel pontosan érkezett és a fiúk nagyon megörültek egymásnak.

Amíg én az ebédet készítettem, a fiúk kimentek Dunázni.  Tőlem csak annyit kértek, hogy segítsek kivinni a windsurf-öt. Biztosan jól érezték magukat, mert csak két óra múlva jöttek vissza.

Késő délutánra sikerült feltálalnom az ebédet. Tejfölös csirkepörkölt lett főtt tésztával. A fiúk úgy belakmároztak belőle, hogy utána le kellett pihenniük.

Este Áron próbált szervezni egy CAPITALY játszmát, de erre én nem voltam partner.

Sajnos az Internet függőség egyre nagyobb és egyre rémisztőbb. Bejelentettem, hogy holnap egynapos szünet lesz a WiFi elérhetőségét illetően.

Ábel megbeszélte Áronnal, hogy ki hol fogja álomra hajtani a fejét.

Este már csak virslit szolgáltam fel kakaóval és nagy locsolással köszöntem meg a kertnek, hogy olyan sok finom dolog termett. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése