2015. augusztus 4., kedd

Áron megjön Csopakról

Nem sokkal hét óra után ébredtem, de nyolcig lustálkodtam és Duolingóztam. A piacon és a hentesnél vettem néhány dolgot (két pár debreceni, két pár virsli, friss tej, kakukkfű, piros paprika, húsos szalonna), de ezek nagy része már az útra kellenek.

Utána még bementem a csavar szaküzletbe és vettem a Guman tábla felszereléséhez hatalmas csavarokat és tipliket.

Haza jövet egy szeletke most vásárolt szalonnára (csak, hogy tudjam, jót vettem-e) ráütöttem egy tojást és a kúp alatt, de még Áron nélkül reggeliztem.

Felhívtam a Dunaújvárosi Uniqa Biztosítót és megrendeltem a kettőnk utasbiztosítását, amit ma még elkészítenek és holnap a huzika zöldkártyájával együtt menet közben fogok felvenni és így nem terheli várakozási idő.

Már csak a pakolás finomítása van hátra.

Kaptam egy telefont Ábeltől, amit nem tudtam felvenni, de később visszahívtam őt és onnan tudtam meg, hogy mikor tették ki Áront a Déli pályaudvarnál. Ebből már közelítőleg ki tudtam kalkulálni, hogy Áron mikorra fog Dömsödre érni.

Kényelmesen megírtam a két napi blog lemaradásomat és elindultam a CBA buszmegállóhoz.

Alig kellett 10 percet várnom, egyszer csak a leszállók között megjelent Áron. Nagyon örültem neki és el voltam bűvölve az új frizurájától.

Ő is örült, hogy kijöttem érte, bár azt mondta, egyáltalán nem lett volna kétségbeesve, ha ezt a 15-20 perces gyalogutat meg kellett volna tennie a kis bőrönddel gyalog.

Amikor Levente átjött, még megkértem őket, hogy szedjenek egy kis szilvát és nekiálltam két üveg vegyes lekvárt eltenni, ami végül Áron ágyában landolt dunsztolási céllal.


Este még beküldtünk egy lecsó vacsorát és lefeküdtünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése