2015. augusztus 3., hétfő

Gyorsított ügyintézés

Korán ébredtem. Gyorsan összekaptam magam. Csak egy falat kenyér, sült szalonna, csípős paprika (saját termés) és kefir, csak, hogy a reggeli gyógyszerek ne éhgyomorra menjenek.

Azt találtam ki, hogy autóval megyek a CBA buszmegállóig és ott leteszem az autót és felszállok a buszra. Csak nem fogják onnan délutánig ellopni.

A busz hamar jött, illetve pont időben érkeztem.

A buszon akadozott a Wifi, de a tegnapi blogot meg tudtam írni a Word-ben.

M3, M2 és  a 128-as busz hamar odavitt az Érsebészetre. Ott megszúrtak és délután kettő körül ha betelefonálok, akkor megkaphatom az INR eredményt.

Onnan már egyszerű volt menni a CitiBank-ba, ahol felvettem az €-t az útra.

A Gazdagréti téren elintéztem a Postatakarék csekket, fölkaptam néhány apróságot és 1 óra után  már indulhattam is vissza Dömsödre. A 14:35-ös Dömsödi gyorsjáratot sikerült elérnem.

Útközben felhívtam a Klinikát és az INR eredményt SMS-ben továbbítottam Berencsi Anikónak.

Az autót hibátlanul megtaláltam és nem mulasztottam el venni egy üveg Unikumot, hogy legyen az Adriára is. A bázison az első dolgom az volt, hogy bekapjak egy Unicumot meg egy sört és csak utána kezdtem hozzá a cukkini karikák panírozásának folytatásához. Négy karika megint bekerült a huzika mélyhűtőjébe, kettő pedig a fritőzbe, mert még nem ebédeltem.

Online megvásároltam a Magyarországra egy hónapig érvényes autópálya matricát és az Evernote-ba összeírtam, hogy mik azok a dolgok, amiket okvetlenül ne felejtsünk el magunkkal vinni az Adriára.

Beindult tehát a készülődési láz utolsó szakasza.
Áron fiam telefonált és azzal az örömhírrel kezdte a beszámolót, hogy Solti Ágnes (Ábel anyukája) levágta a haját. Ennek én is nagyon örültem, mert eddig nem sikerült őt elvonszolnom a fodrászatba. Ugyanis nagyon szeretne hasonlítani Leó unokaöccsére (Bristol).

Elmondta, hogy holnap délután érkezik és kérte, hogy erősítsem meg abban, hogy ugye másnap tudunk indulni az Adriára.

Kimentem a Dunára és leúsztam a mai napra rendelt penzumot. Ott volt Klári és Gábor is, sőt vízre tették az új csónakot is, amiből, - ha igaz -, később vitorlás is lesz.


Béni hívott, hogy menjek át hozzájuk egy kis füstölt halra. Egyben közölte, hogy Anikának nagyon ízlett a tzatziki és kéri a receptjét. Átmentem és nagyon ízlett a saját füstölésű halacska, meg a hozzá kínált vodka és sör is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése