2015. augusztus 29., szombat

Áron Internet függő

Nyolc óra után ébredeztünk. Megbeszéltem Áronnal, hogy mit kell vennünk a piacon. Egyelőre csak a sütni való szalonna és egy flaska tej jut az eszembe, de Áron beleegyezett, hogy ma legyen egy zöldséges csirkeleves is, ezért még sárgarépát is vettünk.

Az elektromos szaküzletbe mindenképpen be kell mennem,  mert egy 1 méteres kábelcsatorna és 3 darab GU 10-es foglalat még mindig hiányzik az elektronikai munkahely befejezéséhez.

Közös reggeli készítés után Áron megint az Internet rabja, de mondtam neki, hogy nekem szükségem van a notebookra, mert valamit tennem kell, hogy gmail tárhelyet felszabadítsam, mert a mostani 104%-os túlterhelés miatt se küldeni, se fogadni nem tudok e-mail-eket.

Bár a csirkelevest elkészítettem, de olyan nagy a hőség, hogy az ebéd kimarad az életünkből és a reggeli után csak a vacsora következik.

Áron megsértődött, hogy átmenetileg elkoboztam tőle a notebookot, ezért sétált egyet és leült a könyvét olvasni.

Megint elmegyünk egyet úszni. 

Visszafele benéztem Pista bácsihoz. Bekaptunk két kupica pálinkát. Karcsi bácsi volt nála, aki kérte, hogy holnap reggel segítsünk neki vízre tenni a Dezsőéknél tárolt horgászladikját. Meg is beszéltük, hogy reggel 9-kor lesz az akció. Még nem tudom, hogy mire fogja használni ezt a két kriplit (nekem lumbágó veszélyeztetésem van, Pistának, meg gerincsérve), de majd meglátjuk.

Utána végre sikerült teljesen befejeznem a munkaasztal és környezete kialakítását, holnapra már csak a takarítás marad. 

Délután kimentünk a Dunára úszkáltunk egy fél órát.

Naplemente után nagy locsolás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése