2015. augusztus 14., péntek

Play Áruház

Az ugye természetes, hogy a fiúk a tegnapi késői kimaradás miatt reggel tízig aludtak.

Én csak egy kávéval indítottam és utána a tengerrel kezdtem és a zuhanyozás, hajmosás után beszóltam a Marik családnak, hogy látogassanak meg minket.

Áron és Levi úgy gondolták, hogy kártyázással kezdődik a nap, én pedig máshogy. Első sorban körlet rendet rendeltem el, mert a lakókocsiban bent és körülötte nagy volt a kupi.

Egy kicsit összekapták magukat és valamelyest segítettek a huzika tisztába tételében. Azután, miközben megbeszéltük, hogy ez a tegnap esti kimaradás milyen helytelen volt, megjöttek Marikék.

Délben főztem egy zacskós csirkelevest és utána megettük a tegnapi bolognai spagettit, amire csak friss sajtot kellett reszelnünk. Még feltettem három cső kukoricát, de az már nem fért a bendőjükbe és azt mondták, hogy azt majd este kérik.

Délután én a tengert látogattam és egy kávé mellett olvasgattam, miközben hallottam, hogy ők nagy sakkcsatákat vívnak.

Utána jött egy körmönfont ajánlat, hogy elviszik a tabletet meg a notebookot a recepcióhoz, hogy feltegyék nekem a Play Áruházat a tabletre, mert az eddig nekem nem sikerült.

Egy-két óra múlva arra jártam, naná, hogy nekik sem sikerült, viszont százzal ment a Minecraft játék.

Csak este nyolcra sikerült őket elzavarni az Internet mellől.

Emőkével beszéltem. Jól érzik magukat Dömsödön. Ma ők is strandoltak és a Bénitől kaptak kerékpár pumpát és így el tudtak kerekezni.

Innen Prelukból azt próbáljuk szervezni, hogy a hétfő estét Jutkával és Leventével együtt hatan tudjuk tölteni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése