2015. augusztus 28., péntek

Fodrászat

Reggeli nélkül indultam el, hogy időben odaérjek a fodrászatba. Nagyon jó érzés volt, hogy sikerült végre megszabadulnom a sok hajamtól. Azt hiszem , hogy ide máskor is el fogok jönni, mert mindennel (szakértelem, körülmények, ár) meg voltam elégedve.

Későn kezdtük el a reggeli készítését, de legfeljebb, majd későbben fogunk ebédelni.

Áron Leventéhez ment, én pedig átmentem Gabikáékhoz egy kicsit trécselni és hívtam őket egy ebéd utáni kávéra.

Itthon Zsolti megint átadott egy nagy adag frissen szüretelt őszi barackot.

A szembe szomszéddal lerendeztem a HP Officejet 6500A Plus nyomtató üzletet. Én azt mondtam neki, hogy bár ez egy zsákbamacska, de 10.000.- forintot adok érte. Ebben meg is egyeztünk.

Amikor Áron megjött, ebédre megint egy nagyon finom paradicsomos káposztát sikerült ennünk, sült oldalassal. A maradékot pedig eltettük a mélyhűtőbe „Paradicsomos Káposzta 2015.08.28” címkézéssel.

Gabikáékat unikummal tudtuk kínálni, mert már otthon kávéztak.

Áron felhívta a Nóra nagyit. Érdeklődött a hogyléte felől és kérdezte, hogy fel tudna-e ülni a buszra és lejönni Dömsödre. Nagyi rögtön nem érezte jól magát. Áron ugyan kérdezte, hogy mi az amiért Budapesthez ragaszkodik, de erre Nóra nagyi nem tudott válaszolni.

Közben kimentünk a Dunára úszni. Nagyon finom a Duna. Most tiszta és nem túl hideg. Én egy bő félórát úsztam.

Otthon, azután folytattam az elektronikai munka asztal szerelését és nagyon jól haladtam benne.

Nem vártam meg a besötétedést mindent, ami szomjazott meglocsoltam.

Este azt terveztem, hogy szalonnasütés lesz. Meg is kértem Áront. hogy csináljon tüzet. ½ 8-ra parázs lett a tűzből, kezdhettük volna a szalonnasütést, de Áront ½ 10-ig nem tudtam az Internetről levakarni.

Végül egyedül kellett részt vennem a "családi" szalonnasütésben. Mire Áron lejött, már nem működött a rendszer. Csak annyi feladata maradt, hogy a tűz maradékát vízzel lelocsolja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése