2015. december 23., szerda

Készülődés karácsonyra

Sikerült mind a kettőnknek 7 óra körül az ébresztő óra hangjaira felébrednünk.

Gyorsan feltettem egy virslit főni és a reggeli után semmi perc alatt összekaptuk magunkat, így pár perccel nyolc óra után már indulhattunk is Budapestre.

Áron még annyit kért, hogy a Leviék fele menjünk és egy percre beszaladhasson Levihez. Előttük megálltunk. Levi és Judit kijöttek. Nagyon boldog Karácsonyt kívántunk egymásnak. Judit egy tálcán hozott két rúd (mákos és diós) bejglit.

Ha leszámítom azt a néhány könnyelmű autóst, akik hirtelen elénk vágva nem adták meg az elsőbbséget, akkor simám értünk Budapestre.

A Sasadi útnál Áron kiszállt az autóból és onnan 139-essel ment haza. Én egyenesen a MOM Park Citibank fiókhoz mentem. Ott aláírtam egy átváltási előjegyzést és felvettem majdnem az összes felvehető €urómat.

Onnan Úgy mentem az Astoriánál  lévő World Auction irodába, hogy az autót a BAH csomópontnál hagyva felszálltam a 8-as buszra elkerülve ezzel az Astoriánál a parkolási problémákat.

Böbe doki már a készre kitöltött szerződésekkel és kávéval fogadott, csak alá kellett írnom és már jöhettem is haza.

Itthon beugrottam egy fenyőfáért és a CBA-ba halért és csirkemellért.  Sajnos a filézett harcsa mára már elfogyott, ezért kellett csirkemellet is vennem, mert Nóra nagyi nem ehet olyan halat, amikben szálák vannak.
Rögtön fel is hívtam, hogy akkor ugye nem feledkezett meg arról, hogy holnap este nálunk lesz a karácsonyi ünnepi vacsora.

-  - Ezt eddig nem mondtátok.
-  - Nagyi ezt egyszer már velem is megbeszélted és Áron tegnap külön ezért hívott fel telefonon.
-  - Jó, akkor hány órára menjek, és mit vigyek?
-  - Nagyi, ha az neked jó, akkor gyere hatra. Ha addig amúgy is mész valamiért a piacra, nézzél körül, hogy ott van-e még filézett harcsa, mert az nálunk már nem kapható. Egyébkén ne hozzál semmit, csak gyere.

- - Ok. ott leszek.

Áron segített felhordani minden cuccot az autóból. 

Emőke örült, hogy viszontláthatta Mannát is.

A lakás gyönyörűen ki volt takarítva. Emőke még a hűtőt is rendbe tette. Katikának a fizetségen felül, külön megköszöntem, amit értünk tett.

Felállítottam a karácsonyfát és elkezdtem díszíteni.


Estére már csak annyira futotta az energiámból, hogy lehuppantam a TV elé.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése