2015. december 30., szerda

Nyomtatás Wifi-n keresztül

Lustasági rekordot döntöttünk mind a ketten. ½ 12 volt mire lekecmeregtünk. 

Már nem is volt értelme annak, hogy reggeliben gondolkozzunk, ezért inkább a töltött káposztát tettem fel melegedni. Egy szelet kenyér hozzá, rá pedig tejföl és máris készen volt a reggelit helyettesítő (ebéd).

Pista bácsi telefonált, hogy sikerült-e a stégjéről a fotó. Kis türelmet kellett kérnem tőle, mert a kép még csak a fényképezőgép memóriakártyáján volt meg. Miután a nyomtató nem volt hajlandó kapcsolatba kerülni a notebookkal, amire átmentettem a képet, nem akartam tovább rabolni a Pista türelmét, szóltam neki, hogy mire legközelebb jön, meglesz.

Kihasználtam, hogy hét ágra süt a nap, a Hemingway novellák olvasásának helyszínét kitettem a kertbe. Felvettem a téli dzsekit és beültem a nappal szembe forgatott nyugágyba.

Áron fő tevékenysége az Internet.

Délután nagyon kértem, hogy üljön le tanulni, gyakorolni és csináljon rendet a már kivilágított szekrényben. 

Nagy nehezen elkészült egy Magyar feladatsor, de utána megint Internet.

Még egyszer nekiduráltam magam a nyomtató hálózathoz illesztésének és egyszer csak megjött a boldogító üzenet. A nyomtató lóg a WiFi hálózaton. A tápellátáson kívül minden kábel kihúzva és a nyomtató Wifi-n keresztül működik. Egy gombnyomásra elkészült a Pista bácsi stégjének a fotója két példányban kinyomtatva. Ahogyan ő kérte, holnap át fogom vinni a Bénihez.

A bélyegező szobában, ahol Áron Internetezett, kezdett hűvös lenni. Semmi perc alatt begyújtottam a Jancsi kályhába. Ott két darab fával nagyon jó meleget lehet csinálni.

Lejövet odatettem melegedni a zellerlevest és még belekarikáztam egy szál virslit is.

Már hét óra is elmúlt, amikor lehívtam Áront vacsorázni. Általában nem szereti a leveseket, de ez most neki is ízlett.

Lehoztam egy adag bélyeget. Először a körülvágás, utána az áztatás, a teregetés és préselés.


Este későn megnéztem a „Fél világ” című Szász Attila rendezte magyar filmet a Duná-n.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése